Over ons

Over ons

Er is bij bedrijven steeds meer behoefte aan specialistische online kennis en flexibele inzetbaarheid van arbeidskrachten. Daarom hebben wij in 2006 Freelancefirm opgericht. Wij hebben een passie voor online media en halen ons werkplezier uit een succesvolle samenwerking tussen de freelancers en professionals in ons netwerk en onze opdrachtgevers. In onze rol als bemiddelaar vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Want de juiste klik, het meedenken en de oprechte aandacht maakt vaak net het verschil.

Consultants

Roberto Decock

Ik loop al weer 16 jaar mee in de wereld van recruitment en tijdelijke inhuur van specialisten en nog steeds heb ik plezier als de freelancer en opdrachtgever helemaal happy met elkaar zijn. Mensen in mijn omgeving omschrijven me als hulpvaardig, nieuwsgierig, creatief, humoristisch en veelzijdig en die eigenschappen komen in mijn werk goed van pas. Naast online kun je me natuurlijk ook in het echt ontmoeten.

firoza-ilahi-consultant-profielfoto

Firoza Ilahi

Verbinden. Personen met elkaar, personen aan een bedrijf of merken aan elkaar. Dat heb ik altijd leuk gevonden. Toen ik in 2012 mijn eerste plaatsing realiseerde dacht ik, dit is het, hier word ik gelukkig van.
Ik houd me dagelijks bezig met marketing, sales, sollicitatiegesprekken, coaching, netwerken en meer. Zin om een keer te praten over een samenwerking?

Onze locatie

Bezoekadres
Freelancefirm bv
Jozef Israëlskade 48C
1072 SB Amsterdam

KvK: 34239602
Bank: NL84ABNA0459602314
BTW: NL815199879B01