< Terug

Search engine advertising

De snelste route naar een freelance Search Engine Advertiser loopt via freelancefirm.

Je wilt een freelance SEA-specialist die zijn online sporen heeft verdiend. Tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om het maken van online advertenties of het optimaliseren van jouw campagnes, online spoorzoeker freelancefirm heeft jouw freelance SEA-specialist al gevonden. Hang niet zelf de speurneus uit, kies gewoon de snelste route. Bel direct met freelancefirm.

Snel een freelance Search Engine Advertiser?

De beste SEA-specialisten werken vaak freelance en zitten al in het netwerk van freelancefirm. Klim dus in de telefoon voor snel een freelance zoekmachine-specialist.

De juiste freelance zoekmachine-advertentie specialist?

Een goede SEA-specialist kan (1) zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, (2) zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zoveel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop.

Voor elke online uitdaging het juiste team

Als je naast een freelance search-engine specialist een search-engine optimizer (SEO), een conversiespecialist, een copywriter, een webanalyticus (Google Analytics, Google Weboptimizer) of een andere online professional zoekt, stelt freelancefirm graag een topteam voor je samen. Het speelveld is online en het freelance team speelt voor je de sterren van de hemel.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Freelance search-engine specialist tegen scherp tarief

Je huurt een freelance SEA-specialist in via freelancefirm voor een scherp tarief. Omdat een freelance SEA-specialist liever optimaliseert dan onderhandelt. Met freelancefirm zijn alle formaliteiten voor, tijdens en na de klus goed geregeld. Bekijk nog meer voordelen van bemiddeling door freelancefirm.