< Terug

Behoud jouw online resultaten via onze Digital Experts op afstand

Door Roberto Decock in Algemeen, gepubliceerd 29 maart 2020

Om de online resultaten van jouw team en organisatie te behouden in lastige economische tijden als gevolg van de Coronacrisis kun je een beroep doen op ons grote en veelzijdige netwerk van interim digital experts. Voor korte werkzaamheden of langere inhuur en een extra boost aan kennis, kunde en capaciteit.

Flexibele schil
Tevens biedt Freelancefirm met haar flexibele schil op deze wijze een (tijdelijk) alternatief voor de werving van vaste medewerkers. Daarbij kun je denken aan creatieve social media en communicatie specialisten, copywriters en designers. Of marketeers, product owners en scrum masters met bewezen management-ervaring.

Op afstand (samen)werken
Voorkom zo verlies van omzet, bezoekers en conversie en zorg voor rust en stabiliteit. De freelance specialisten van Freelancefirm zijn gewend om op afstand (samen) te werken. Met de geboden flexibiliteit kun je gemakkelijk op- en afschalen qua inzet.
Wij nemen de werving en selectie en administratie voor jou uit handen en zorgen voor een snelle start. Dus zeg maar gerust Recruitment as a Service.

Meer informatie en hulp

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een online expert aan bij Recruitment Consultant Roberto Decock. Dat kan telefonisch via 06-373 27 681 of per email via roberto@freelancefirm.nl.

Vergelijkbare artikelen

Ieder kind verdient een lach…

December is een maand om terug te blikken en vooruit te kijken. Bij freelancefirm hebben we voorspoed en tegenslag gehad. Na een lang ziektebed moesten we afscheid nemen van één van onze grondleggers, Susan den Bieman. De hartverwarmende reacties hebben ons veel steun gegeven. Lees meer

Eerste hulp bij online functies: de Functiewijzer

Met behulp van de Functiewijzer vind je snel en makkelijk de beste online expert voor een vast of tijdelijk dienstverband. Dit handige boekje bevat als leidraad een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies. Zo bieden we je eerste hulp bij het opstellen van het juiste functieprofiel. Lees meer

Het geheim van winstgevend freelancen, vergroot je Commerciële Intelligentie.

De spreker op de laatste freelancfirm borrel, Robert Elsing, heeft onze freelancers van een aantal handige en praktische tips voorzien over hoe je jezelf in de markt zet, promoot en verkoopt. Daarnaast put hij uit eigen ervaringen en die van vrienden en collega’s hetgeen zijn verhaal heel herkenbaar maakt. Lees meer