< Terug

Compleet digital (Scrum) team of maatwerk versterking

Door Roberto Decock in Algemeen, gepubliceerd 29 juni 2020

Om de online resultaten van jouw team en organisatie te behouden in lastige economische Coronatijden kun je een beroep doen op ons grote en veelzijdige netwerk van interim digital experts. Voor korte werkzaamheden of langere inhuur en een extra boost aan kennis, kunde en capaciteit.
Voorkom zo verlies van omzet, bezoekers en conversie en zorg voor rust en stabiliteit. De specialisten van Freelancefirm zijn gewend om op afstand (samen) te werken.
Profiteer meteen en doe er je voordeel mee!

Compleet digital (Scrum)team
Heb je grote ambities en plannen voor een nieuwe of verbeterde website? Of ga je een aansprekende campagne over alle kanalen lanceren? Freelancefirm levert jou daarvoor een compleet digital (Scrum)team.
Maak zelf jouw keuze uit ons ruime aanbod van creatieve designers, copywriters en social media specialisten.
Of (data)marketeers, product owners en scrum masters met bewezen managementervaring.
Ideaal voor een in het oog springend (re)design van jouw platform, een professionele contentmigratie en/of een digitale en agile transformatie.
Wij nemen de werving en selectie en administratie voor jou uit handen en zorgen voor een snelle start. Onze service is lekker makkelijk en bespaart je een hoop overheadkosten.
Voor meer informatie mail je direct naar info@freelancefirm.nl

Maatwerk ondersteuning
Heb jij nog werkzaamheden op online gebied maar niet genoeg mensen of de juiste specialistische kennis om ze snel en adequaat uit te voeren? Huur dan nu een interim digital expert in bij Freelancefirm.
Degene die jij zoekt, hebben wij al voor jou gevonden. Met deze tijdelijke oplossing en geboden flexibiliteit kun je snel en gemakkelijk op- en afschalen qua inzet. Zo kun je toch direct resultaat behalen zonder medewerkers aan te nemen voor een vast dienstverband.
Onze Eerste Hulp Bij Online zorgt voor meer traffic, leads en verbinding met jouw doelgroep. Naast de ‘traditionele’ inhuur kun je dus ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het laten (her)schrijven van een aantal teksten, uitbesteden van een Google Ads campagne of een frisse blik op jouw communicatie uitingen via een ‘expert review’.
Ook voor deze maatwerk ondersteuning op afroep ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie en hulp

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een online expert aan bij Recruitment Consultant Roberto Decock. Dat kan telefonisch via 06-373 27 681 of per email via roberto@freelancefirm.nl.

Vergelijkbare artikelen

Eerste hulp bij online functies: de Functiewijzer

Met behulp van de Functiewijzer vind je snel en makkelijk de beste online expert voor een vast of tijdelijk dienstverband. Dit handige boekje bevat als leidraad een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies. Zo bieden we je eerste hulp bij het opstellen van het juiste functieprofiel. Lees meer

Het geheim van winstgevend freelancen, vergroot je Commerciële Intelligentie.

De spreker op de laatste freelancfirm borrel, Robert Elsing, heeft onze freelancers van een aantal handige en praktische tips voorzien over hoe je jezelf in de markt zet, promoot en verkoopt. Daarnaast put hij uit eigen ervaringen en die van vrienden en collega’s hetgeen zijn verhaal heel herkenbaar maakt. Lees meer

Ieder kind verdient een lach…

December is een maand om terug te blikken en vooruit te kijken. Bij freelancefirm hebben we voorspoed en tegenslag gehad. Na een lang ziektebed moesten we afscheid nemen van één van onze grondleggers, Susan den Bieman. De hartverwarmende reacties hebben ons veel steun gegeven. Lees meer