< Terug

Contentmarketeer

Ben je op zoek naar iemand die waardevolle content creëert die aansluit op de behoeften van jouw doelgroep? Een contentmarketeer zoekt altijd naar unieke verhalen en creatieve invalshoeken om jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance contentmarketeer.

Freelance contentmarketeer op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance contentmarketeer die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou het ontwikkelen van een contentmarketingstrategie is, of opstellen van een contentkalender. Al onze freelance contentmarketeers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Brengen content via diverse kanalen naar buiten;
  • Beheer van de socialmediakanalen;
  • Monitoren resultaten en meten de prestaties van je content;
  • Hebben kennis van zoekmachine-optimalisatie;
  • Ervaring met contentmanagementsystemen.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance contentmarketeer

Het complete functieprofiel van een content marketeer met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.