< Terug

Contentmarketeer

Ben je op zoek naar iemand die waardevolle content creëert die aansluit op de behoeften van jouw doelgroep? Een contentmarketeer zoekt altijd naar unieke verhalen en creatieve invalshoeken om jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance contentmarketeer.

Freelance contentmarketeer op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance contentmarketeer die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou het ontwikkelen van een contentmarketingstrategie is, of opstellen van een contentkalender. Al onze freelance contentmarketeers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Brengen content via diverse kanalen naar buiten;
  • Beheer van de socialmediakanalen;
  • Monitoren resultaten en meten de prestaties van je content;
  • Hebben kennis van zoekmachine-optimalisatie;
  • Ervaring met contentmanagementsystemen.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance contentmarketeer

Het complete functieprofiel van een content marketeer met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.