< Terug

E-commerce manager

Zoek je iemand die de verantwoordelijkheid neemt over het e-commerce team binnen jouw bedrijf en ervoor zorgt dat conversie en traffic op jouw website geoptimaliseerd worden? Dan laten wij je graag kennis maken met de beste e-commerce managers uit onze ruime freelancepool.

Functionaliteiten van onze e-commerce manager

Een e-commerce manager is iemand die verantwoordelijk is voor alles op gebied van electronic commerce; de optimalisatie van de online verkoop van producten. Wij zorgen ervoor dat al onze e-commerce managers know how hebben over de volgende functies:

  • Optimalisatie in: traffic, conversie, funnel
  • Multi-channel verkoop
  • Het analyseren van webgegevens
  • A/B multivariatie tests

Daarnaast zijn werven, opleiden en coachen van de juiste mensen ook taken die verricht worden door de manager. E-commerce is erg breed, maar wij zorgen dat alleen de top bij jou terecht komt.

Een teamplayer

Naast het feit dat de e-commerce manager veel kennis moet hebben over de bovenstaande functies, staat het natuurlijk voorop dat de toekomstige e-commerce manager een echte teamgeest heeft. Wij kunnen met onze acht jaar lange ervaring de beste teamplayers uit onze pool zoeken die jouw team kunnen komen versterken.

Ons persoonlijke advies

Wij maken persoonlijk kennis met onze kandidaten en daarom kunnen wij altijd de beste e-commerce manager aan je voorstellen. Tijdens deze kennismakingsgesprekken kijken wij naar de mogelijkheden en ervaring van de freelancer. Dit doen wij om zo goed mogelijk persoonlijk advies te kunnen geven en zo de beste e-commerce manager aan de opdracht te koppelen.

De sleutel tot online succes

De e-commerce afdeling is vaak niet weg te denken uit een bedrijf. Vooral omdat het belangrijk is dat de online verkoop van producten wordt geoptimaliseerd en dat er iemand aanwezig is die het e-commerce team kan coachen en opleiden. Boek vandaag nog online successen door een e-commerce manager aan jouw team toe te voegen.

Omdat the valley op dit moment hard groeit hebben wij regelmatig mensen nodig. Freelancefirm heeft altijd veel kandidaten voor ons om uit te kiezen.

Renske Oele - the valley

Kennis maken met een e-commerce manager?

Wil je ervoor zorgen dat je binnen no-time online successen boekt? Neem dan contact met ons op, samen kijken wij dan naar de mogelijkheden van jouw opdracht. Daarna stellen wij je voor aan een e-commerce manager die jouw team kan versterken.