< Terug

E-commercemanager

Zoek je iemand die op basis van klantinzichten en klantgedrag de online interacties verbetert, traffic verhoogt en online salesdoelen realiseert? Een e-commercemanager, -specialist of webshopmanager zorgt voor de optimale klantervaring en legt de focus op conversie. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance e-commercemanager.

Freelance e-commercemanager op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance e-commercemanager die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu het aansturen van IT en externe bureaus is, het verhogen van aantal bezoekers en kopers of het optimaliseren van performances van e-commerceplatforms. Al onze freelance e-commercemanagers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Realiseren van omzet, rendement, leads en zorg dragen voor retentie;
  • Ervaring in een KPI-driven omgeving;
  • Kennis van SEO, SEA, affiliate, e-mailmarketing en social media;
  • Analyseren van bezoekersgedrag en schrijven van user stories;
  • Bekend met databasemanagement en assortimentsbepaling.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance e-commercemanager

Het complete functieprofiel van een e-commerce manager met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.