< Terug

Ieder kind verdient een lach…

Door Roberto Decock in Algemeen, gepubliceerd 24 december 2015

December is een maand om terug te blikken en vooruit te kijken. Bij freelancefirm hebben we voorspoed en tegenslag gehad. Na een lang ziektebed moesten we afscheid nemen van één van onze grondleggers, Susan den Bieman. De hartverwarmende reacties hebben ons veel steun gegeven.

Entopic, Functiewijzer & Firoza
We kunnen nog beter voorzien in je behoefte aan online experts door de intensivering van onze samenwerking met Entopic. Zij zijn onze partner en gespecialiseerd in het detacheren van content specialisten en outsourcing van webredactie.
Met behulp van de Functiewijzer vind je snel en makkelijk de beste expert voor een vast of tijdelijk dienstverband. Dit boekje bevat als leidraad een aantal profielen van veelgevraagde online functies.
Firoza Ilahi heeft ons team versterkt en verbindt je graag met ons netwerk.

Freelancefirm steunt stichting Het Vergeten Kind
We kijken ook graag vooruit. Daarbij gunnen we vooral ook anderen een mooi jaar. In plaats van een relatiegeschenk steunt freelancefirm dit jaar stichting Het Vergeten Kind.

“Ieder kind verdient een lach…”
Het Vergeten Kind geeft kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn een kindvriendelijke leefomgeving. Daarnaast worden activiteiten en events georganiseerd, zodat ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Wij sponsoren voor hen een cadeau voor de feestdagen. Want ieder kind verdient een lach…

Mede dankzij jouw bijdrage
En zo draag je, via freelancefirm, bij aan een betere kwaliteit van leven voor deze kinderen. Zo krijgen ook zij het gevoel ‘erbij te horen’ en worden ze niet vergeten.

Fijne feestdagen en jaarwisseling gewenst
Tot in het nieuwe jaar, dan maken we er allemaal weer wat moois van!

Vergelijkbare artikelen

Eerste hulp bij online functies: de Functiewijzer

Met behulp van de Functiewijzer vind je snel en makkelijk de beste online expert voor een vast of tijdelijk dienstverband. Dit handige boekje bevat als leidraad een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies. Zo bieden we je eerste hulp bij het opstellen van het juiste functieprofiel. Lees meer

Het geheim van winstgevend freelancen, vergroot je Commerciële Intelligentie.

De spreker op de laatste freelancfirm borrel, Robert Elsing, heeft onze freelancers van een aantal handige en praktische tips voorzien over hoe je jezelf in de markt zet, promoot en verkoopt. Daarnaast put hij uit eigen ervaringen en die van vrienden en collega’s hetgeen zijn verhaal heel herkenbaar maakt. Lees meer