< Terug

Martine * Content/Community Manager

Door Roberto Decock in , gepubliceerd 17 oktober 2016

Martine is een ervaren Content/Community Manager die zorgt voor conversie, engagement, branding en activatie van je merk of dienst. Martine is gewend om concepten te ontwikkelen, kan strategisch meedenken, de kanalen inrichten en monitoren, het projectmanagement op zich nemen en tevens zelf de executie verzorgen.

martine-binnema-152-nieuwsbrief
Martine is breed inzetbaar op het gebied van content en social. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten richting community management, social media, campagnes, (online) marketing, e-Commerce, (SEO) copywriting, tekst- en beeldredactie en fotografie.

In de rol van Social Media Strateeg bij DigitasLBi adviseerde Martine op het gebied van social media op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zodoende is ze goed in staat om de vertaalslag te maken.

Bij Marktplaats was Martine eindverantwoordelijk voor content en social media marketing activiteiten, het aansturen van het social media bureau, bloggers en andere bureaus /freelancers om de content te produceren.  Kortom: multifunctioneel en een aanwinst voor je organisatie.

Bel 020 773 7171 om Martine in te huren.

Vergelijkbare artikelen