< Terug

Sylvia * Visual Designer

Door Roberto Decock in , gepubliceerd 8 mei 2017

Sylvia is beschikbaar voor opdrachten waarbij ze haar passie en talent voor design, video, beeld, fotografie, motion graphics en geluid kan inzetten. Doe er je voordeel mee!

Sylvia de Boer nieuw 152Sylvia is erg visueel ingesteld, laat zich mede leiden door haar hart en intuïtie maar heeft daarnaast ook een goed oog voor conversie en usability, in samenhang met de content.

Zo was ze als designer en beeldcurator bij de ABN*AMRO Bank geheel en alleen verantwoordelijk voor alle visuals op de website van Klein Zakelijk.

Sylvia heeft via ons al eerder tot volle tevredenheid bij Bol.com gewerkt, bezit scrum ervaring, kan een design tot pixel perfect opleveren, is inzetbaar voor de corporate website/webshop, campagnes of een email nieuwsbrief en is gewend om te werken met een huisstijlhandboek.

In Photoshop voelt Sylvia zich helemaal thuis en daarnaast is ze ook professioneel fotograaf, bezit ze basiskennis van HTML en maakt ze videoproducties. Kortom: een creatieve duizendpoot!

Qua persoon is Sylvia een vlotte, energieke en veelzijdige dame die van aanpakken weet en goed in teams kan functioneren.

Bel direct 020 773 7171 om Sylvia in te huren voor een onderscheidend design.

Vergelijkbare artikelen