< Terug

Schrijf je nu in voor de Axure RP Training voor gevorderden!

— (1 dag)

Deze Axure RP training borduurt voort op onze basistraining. Axure RP geeft jou de wireframing, prototyping en documentatie tools die onmisbaar zijn om goede design keuzes te kunnen maken. Om elke scepticus te overtuigen en om jouw gebruiksvriendelijke designs te documenteren.

In deze training leer je hoe je dynamiek toevoegt aan jouw klikbare prototypes. Hoe je nog meer intelligentie kunt toevoegen via voorwaarden (“conditions”) en variabelen.

Je werkt natuurlijk vaak samen met andere professionals. In deze training leer je hoe je in teams samen kunt werken en onderdelen uit Axure RP kunt delen.

Een groot deel van de websites en applicaties zijn tegenwoordig geschikt voor mobiele apparaten, en deze training vergeet ook dat niet. Je leert hoe je interactie-ontwerpen moet maken voor verschillende beeldformaten (“adaptive views”) en prototypes voor mobile devices: tablets (zoals de iPad) en smartphones, zoals de iPhone.

Voor wie is deze Axure RP training bedoeld?

Deze Axure RP training is bedoeld voor interactie professionals die thuis zijn in de functionele wereld van het webdesign. Je weet hoe je een website opzet met een prototyping tool, en je hebt dat ook al gedaan in Axure RP. Doel van de training is je vertrouwd te maken met de uitgebreide Axure interface en mogelijkheden, zodat je aan het einde van de dag een uitgebreid werkend klikmodel kunt maken, met complexe interactiviteit. Zowel voor desktop als mobiel. Verder geeft de trainer uitgebreide tips om nog méér uit Axure te halen en er nog sneller mee te werken.

De training wordt aangeboden aan individuele professionals, in een groepstraining, of aan organisaties (in-company) aan een team intern.

Deel 1. Complexe interactie

Het prototypen voor applicaties & Rich Internet Applicaties (zoals AJAX en Flash). Hiervoor worden de meer geavanceerde tools om complexere interactie te maken van Axure uitgelegd. De volgende aspecten van Axure komen onder andere aan bod:

  • Dynamic panels
  • Conditions & variables

Deel 2. Samenwerken en delen

Samenwerken is key in projecten. En als snelheid is geboden, essentieel bij het prototypen, dan is hergebruik van eerder geproduceerd materiaal, door jouw zelf of door collega’s binnen of buiten de organisatie, onmisbaar. De volgende aspecten van Axure RP komen aan bod:

  • Samenwerken op designs
  • Delen van geproduceerde design(onderdelen)
  • Discussiëren over designs

Deel 3. Adaptive design

Door het toenemend gebruik van mobile-devices, moet je steeds meer nadenken over de consequenties daarvan voor jouw interactieontwerpen. Axure RP ondersteunt jou ook daarin. De volgende aspecten van Axure RP komen aan bod:

  • Adaptive views
  • Mobile prototypes
  • Meenemen

Voor de training gaan we ervan uit dat je zelf beschikt over een (mac of windows) laptop met Axure RP 7 geïnstalleerd. Wanneer je Axure nog niet hebt, kun je via www.axure.com een 30 dagen demoversie downloaden, deze voldoet voor de training. Tip: Doe dat niet te lang voor de aanvang van de training, anders is je licentie weer verlopen.

Praktische informatie

Dagen: De training wordt gegeven gedurende één volledige dag.
Groep: De training wordt gegeven aan individuele professionals (groepstraining) en in-company aan teams (tot 8 personen).
Datum: In overleg.
Locatie: Nader te bepalen.
Prijs: Neem contact op voor onze scherpe in-company tarieven.

Meedoen?

Wil jij erbij zijn? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar info@freelancefirm.nl met daarin je naam en facturatiegegevens en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Er zijn altijd een beperkt aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!