< Terug

Google Analytics Training

— (1 dag)

Wegens groot succes en aantal deelnemers, organiseert de freelancefirm regelmatig Google Analytics Trainingen. Voor freelancers of voor onze klanten. Bij ons op kantoor of op verzoek op een eigen lokatie.

Doel van de training is dat je daarna zelf het Google Analytics examen kunt doen om zo Google Certified te worden. Mocht je zin hebben om echt de hand uit de mouwen willen steken, dan is deze training echt een aanrader!

Google Analytics Trainer | Martijn Verstrepen

Als freelance Webanalist helpt Martijn (www.verstrepen.nl) bedrijven inzicht te krijgen in het gebruik van hun website. Met deze inzichten halen klanten meer rendement uit hun online activiteiten. Denk aan het optimaliseren van verkeersbronnen zoals zoekmachine advertenties, zoekmachine posities en email campagnes, maar ook aan het optimaliseren van het bestel proces binnen een webwinkel.

Martijn deed deze ervaring op bij tal van klanten van de freelancefirm, zoals Provincie Utrecht, SNV, Koninklijk Instituut voor de Tropen en Sanoma Digital.

Goede training voor iedereen die meer wil leren over hoe Google Analytics werkt en wat je ermee kan doen. Martijn is een erg goede cursusleider en neemt je goed mee door de wondere wereld van Google Analytics, waarna je klaar bent voor de Google Analytics test (GAIQ).” – Bart Hoogervorst / CutTheWeb.

Voorbereiding voor Google Analytics Basistraining

We bieden deze dag een vol programma waarin Martijn alle deelnemers in hoog tempo alles over Google Analytics zal bijbrengen. Doel is om je klaar te stomen voor het officiële GAIQ examen.

Om te kijken hoe ver we zijn, gaan we aan het einde van de dag ook even met de groep al een proefexamen doen zodat je snel weet wat je er die dag uit gehaald hebt.

Het tempo zal hoog zijn. Enige basiskennis en/ of voorbereiding is dan ook vereist. Om die reden, wordt van alle deelnemers vereist om vooraf de video’s te bekijken. Op die manier weten we zeker dat iedereen al bepaalde kennis in huis zodat we met de gehele groep in hoog tempo aan de slag kunnen.

Meedoen?

Dagen De training wordt gegeven gedurende één hele dag.
Data Op aanvraag
Locatie Pand020
Haarlemmerweg 10-A
1014 be Amsterdam
Volop parkeermogelijkheden in de buurt.
Meenemen: Breng je eigen laptop mee om op te werken. Wifi is aanwezig.
Prijs Normale prijs € 995,- excl. btw.Speciaal freelancefirm tarief voor freelancers € 495,-Speciaal freelancefirm actieprijs voor klanten € 595,-
Prijzen excl. btw, inclusief koffie, thee en lunch.

Ook interesse in deze Google Analytics Basistraining?

Geef je dan nu op door een mail te sturen naar info@freelancefirm.nl met daarin je naam en facturatiegegevens en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Er zijn altijd een beperkt aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!