< Terug

Training Communicatie & Sociale Gedrachtsstijlen

— (2,5 dag)

Minder stress en frustratie, meer opdrachten en lekkerder werken. Wie wil dat niet? Je investeert twee en een halve dag en verdient het binnen de kortste keren terug!

De partners van freelancefirm volgden de training Communicatie en Sociale Gedragsstijlen en waren zo enthousiast dat zij deze praktische training beschikbaar willen maken voor alle freelancers. Daarom kun je deze training op korte termijn en tegen een zeer laag tarief volgen. Dus wees er snel bij!

Geef je op door een mail te sturen naar info@freelancefirm.nl met daarin je naam en facturatiegegevens en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Na aanmelding ontvang je een digitale factuur.

Er is een beperkt aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!

Voor wie?

Voor iedereen die het wel eens het lastig vindt om samen te werken met klanten, opdrachtgevers of teams, organiseren we deze zeer praktische training. Na deze training heb je nieuwe vaardigheden en instrumenten waar je in elk contact plezier van hebt.

Reacties over de training

“Communicatie lijkt zo vanzelfsprekend, we hebben allemaal dezelfde taal geleerd, dus dan zullen we elkaar ook wel begrijpen. Als freelancer ben je veel aan het communiceren om jezelf en je ideeën te verkopen en af te stemmen met anderen. Soms lukt dat goed, maar vaak lijkt de boodschap niet zo over te komen als we zelf zouden willen. We zijn dan geneigd te denken dat het aan de ander ligt.

Deze training was voor mij echt een openbaring. In de training laat Brenda op speelse wijze zien dat communicatie niet vanzelfsprekend is. Het mooiste resultaat van de training is dat het mijn contact met anderen heeft verbeterd. Zowel in zakelijk als in persoonlijk opzicht.

Django Blok, freelance Interactie ontwerper

 

“De training heeft me ervan bewust gemaakt dat heel effectief kan zijn als ik mijn communicatiestijl aanpas aan die van anderen. Inde training leer je dat het helemaal niet zo moeilijk is om je in te leven inde stijl van een ander en na wat oefening gaat het bijna vanzelf. Door dit nu toe te passen in mijn werk merk ik dat ik met meer plezier en met beter resultaat communiceer en minder opzie tegen lastige communicatievraagstukken.”

Monique Fransen, adviseur en projectmanager voor onlinecommunicatie

 

“Het is een professionele training die je in allerlei situaties bewust maakt van communicatiestijlen en je er vervolgens ook mee leert ‘spelen’. Brenda en haar team bieden de noodzakelijke persoonlijke aandacht tijdens de cursus. Een aanrader voor iedereen die zijn communicatievaardigheden wil aanscherpen of opfrissen.”

Igor Freeke, User Experience Designer/ Projectmanager UX

 

“Brenda is als trainer uiterst bekwaam en effectief. De manier waarop ze haar training geeft haalt het beste uit de trainees. Haar vasthoudendheid en inlevingsvermogen is ‘way beyond expectation’. De methode waarmee Brenda werkt, ervaringsleren, is een razendsnelle en uiterst effectieve manier van leren die ook na maanden nog ‘bij blijft’. Je kan na een training van Brenda nooit meer zeggen dat je het niet meer kan of weet.”

Peter Meiners, Projectmanager

 

“Mijn kansen binnen de markt zijn vergroot, Ik erger me minder, ben effectiever geworden en werk met nog meer plezier.”
Candy Moeksin, Infrastructuur Architect

 

Trainer | Brenda Sarbach

Brenda (1974) heeft naar eigen zeggen “het mooiste beroep van de wereld.” In de afgelopen tien jaar heeft zij zich ontwikkelt tot allround trainer & coach. Inmiddels trainde en coachte Brenda zo’n 2500 personen van 16 tot 76 jaar, individueel of in groepsverband. Brenda werkt zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als in het bedrijfsleven, o.a. voor KLM, Jeugdzorg Nederland, UWV en Nuon.

Programma

In de training komen onder andere aan de orde:

  • Anderen interesseren en motiveren voor nieuwe ideeën.
  • Een verzoek doen zonder weerstand te creëren.
  • Omgaan met weerstand in gesprekken.
  • Verschillende stijlen van communiceren en hoe daarmee te werken.
  • Negatieve en positieve feedback geven op de manier die bij je gesprekspartner past: de vier verschillende communicatiestijlen.
  • Omgaan met teleurstellingen.

Vertel mij meer over deze training door je naam en telefoonnummer per mail aan haar door te geven. Brenda neemt binnen 48 uur contact met je op.

Meedoen?

Dagen De training wordt gegeven gedurende 2 aaneensluitende dagen en 1 avondsessie.
Data Op aanvraag
Locatie Amsterdam Sloterdijk. De locatie is 5-10 minuten lopen vanaf het station of 4 minuten vanaf de ring A10 (gratis parkeren).
Prijs Speciaal freelancefirm tarief voor aangesloten freelancers €525,- Normaal tarief € 1.350,- excl. btw.
Prijzen excl. btw, inclusief koffie, thee én lunch.

Aanmelding

Deze training wordt via freelancefirm aangeboden voor een selecte groep van max. 20  deelnemers. Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Wil jij erbij zijn? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar info@freelancefirm.nl met daarin je naam en facturatiegegevens en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Na aanmelding ontvang je een digitale factuur.

Er is een beperkt aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!