< Terug

Training Google Analytics voor e-Commerce

— (1/2 dag)

Gedurende een halve dag wordt er dieper ingegaan op de mogelijkheden van Google Analytics voor webwinkels. Er wordt hierbij van uitgegaan dat de deelnemers reeds ervaring hebben in Google Analytics. Zie ook de Google Analytics Basistraining. Er wordt dieper ingegaan op de eCommerce tracking welke alle details van een bestelling binnen Google Analytics registreert en de daaruit voortvloeiende analyses waarmee het rendement van de website verhoogd kan worden.

Ook behandelen we de mogelijkheden voor een on-site analyse van het bestelproces om te bepalen waar potentiële klanten afhaken. De stof wordt overgebracht door middel van delen theorie, opdrachten en praktijkvoorbeelden. Na afloop van de training kan de deelnemer zelf analyses uitvoeren binnen Google Analytics en hier concrete acties aan verbinden.

Google Analytics Trainer | Martijn Verstrepen

Als freelance Webanalist helpt Martijn (www.verstrepen.nl) bedrijven inzicht te krijgen in het gebruik van hun website. Met deze inzichten halen klanten meer rendement uit hun online activiteiten. Denk aan het optimaliseren van verkeersbronnen zoals zoekmachine advertenties, zoekmachine posities en email campagnes, maar ook aan het optimaliseren van het bestel proces binnen een webwinkel. Martijn deed deze ervaring op bij tal van klanten van de freelancefirm, zoals Provincie Utrecht, SNV, Koninklijk Instituut voor de Tropen en Sanoma Digital.

Goede training voor iedereen die meer wil leren over hoe Google Analytics werkt en wat je ermee kan doen. Martijn is een erg goede cursusleider en neemt je goed mee door de wondere wereld van Google Analytics, waarna je klaar bent voor de Google Analytics test (GAIQ).” – Bart Hoogervorst / CutTheWeb.

Meedoen?

Dagen: De training wordt gegeven gedurende een dagdeel (ochtend / middag)
Data: Op aanvraag
Locatie: Pand020
Haarlemmerweg 10-A
1014 be Amsterdam
Volop parkeermogelijkheden in de buurt.
Meenemen: Breng je eigen laptop mee om op te werken. Wifi is aanwezig.
Prijs: normale prijs € 495,- excl. btw.
Speciaal freelancefirm tarief voor freelancers € 295,-
Prijzen excl. btw, inclusief koffie en thee.

Ook interesse in deze Google Analytics voor e-Commerce training?

Geef je dan nu op door een mail te sturen naar info@freelancefirm.nl met daarin je naam en facturatiegegevens en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Er zijn altijd een beperkt aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!