< Terug

Content marketeer

De snelste route naar een freelance content marketeer loopt via freelancefirm.

Je wilt een content marketeer die zijn online sporen heeft verdiend. Tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om creatief concept, SEO copy of wervende online tekst, online spoorzoeker freelancefirm heeft jouw content marketeer al gevonden. Hang niet zelf de speurneus uit, kies gewoon de snelste route.

Snel een freelance content marketeer

De website gaat live en de copy ontbreekt? Of het persbericht moet morgen de deur uit? Aarzel niet. Binnen no time klimt een eersteklas freelance copywriter of online tekstschrijver voor je in de pen. Klim dus in de telefoon voor snelle levering van een content marketeer.

De juiste freelance content marketeer

Laat ons jouw wensen weten. Freelancefirm koppelt je direct aan de freelance content marketeer met de juiste online specialisatie. Ga niet zelf allerlei portfolio’s via het internet napluizen. Bespaar je de zoektijd. Wij kennen elke freelancer persoonlijk en kunnen hun portfolio’s wel dromen.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Freelance content marketeer tegen scherp tarief

Je huurt een content marketeer via freelancefirm in voor een scherp tarief. Omdat een content marketeer liever met tekst en beeld omgaat dan onderhandelt. Met freelancefirm zijn alle formaliteiten voor, tijdens en na de klus goed geregeld.