Klanten

Klanten

Actueel:
Om de online resultaten van jouw team en organisatie te behouden in lastige economische tijden als gevolg van de Coronacrisis kun je een beroep doen op ons grote en veelzijdige netwerk van interim digital experts. Voor korte werkzaamheden of langere inhuur en een extra boost aan kennis, kunde en capaciteit. De specialisten van Freelancefirm zijn gewend om op afstand (samen) te werken.

 

Denk aan product owners, scrum masters en project managers. Marketeers, copywriters en social media specialisten. Of tijdelijke versterking van een freelance redacteur, designer, developer of content manager.

 

In de afgelopen 10 jaar hebben al vele organisaties en bureaus een online expert via Freelancefirm ingehuurd. Van grote ondernemingen tot MKB bedrijven, voor korte of langdurige opdrachten. Onze freelancers hebben ervaring opgedaan binnen diverse branches zoals Finance, Automotive, Energie, Fashion, Travel, Retail, FMCG, Leisure, Telecom, Overheid en Non-profit en delen hun kennis graag met je.

Hieronder vind je een selectie van opdrachtgevers:

Een selectie uit onze corporate klanten

Vattenfall
Vodafone
Landal GreenParks

Een selectie uit onze bureaus

Andere klanten

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar