< Terug

Interaction designer

Ben je op zoek naar iemand die de behoeften van je doelgroep in kaart brengt en continu werkt aan het verbeteren van de online customer journey? Een interaction designer, UX-designer of interactieontwerper bedenkt en ontwerpt processen en schermindelingen die bijdragen aan een optimale gebruikersbeleving. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance interaction designer.

Freelance interaction designer op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance interaction designer die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu ontwerpen van persona’s en customer journeys is, of het testen en beoordelen van ontwerpen, prototypes en sites. Al onze freelance interaction designers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Ervaring met het produceren van user stories, interaction designs, wireframes en mock-ups;
  • Projectmatig werken in agile- en/of scrumprojecten;
  • Kennis van responsive design, adaptive design, liquid design, persuasive design, visual design en mobile first;
  • Bekend met Sketch en InVision;
  • Coördineren en produceren van interaction designs voor online platformen (desktop, tablet en mobiel).

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance interaction designer

Het complete functieprofiel van een interaction designer met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.