< Terug

Freelance interaction designer

Je zit hier goed voor een interaction designer. De beste in alle soorten en maten.

Of het nu gaat om een webshop, applicatie, portal of interactieve campagne, een freelance interaction designer met de juiste ervaring haal je voordelig in huis via freelancefirm. Bel ons voor een interaction designer op maat.

Top interaction designer binnen handbereik

Bel ons voor een interaction designer en binnen twee dagen belt een interaction designer bij je aan. En niet zomaar een interaction designer. De top. Freelancefirm doet alleen aan kanjers. Kom in actie en neem contact op voor een kanjer van een interaction designer.

De juiste interaction designer voor jouw online succes

Goed interactie ontwerp is de sleutel tot jouw online succes. Stop die sleutel daarom direct in het juiste slot. Zoekt u een freelance interaction designer die ook een kei is in projectmanagement? Of is juist creativiteit belangrijk? Via freelancefirm vind je in een handomdraai de juiste interaction designer. Omdat wij precies weten waar ze goed in zijn.

Een freelance interaction designer maakt het verschil

Iedere willekeurige interaction designer kan wel wireframes maken, visuele mock-ups en prototypen. Maar jij zoekt die speciale freelance interaction designer die voor jou het verschil gaat maken. De interaction designer is de digitale architect van jouw online wereld! Daarom krijg je een interaction designer waar je op kunt bouwen. Profiteer van onze ervaring in de online wereld. Tip 1: Bel nu, dat werkt nog steeds het snelst.

De freelance interaction designer is een teamplayer

Een interaction designer werkt samen met een online strateeg, informatie architect, grafisch ontwerper, usability testers of andere technische professionals. Niet in huis? Geen paniek. Kijk uit het raam, want voor je het weet, staat er een bestelwagen met een freelancefirm A team voor jouw deur. Dat is geen bluf, want wij laten je gewoon in onze kaarten kijken. Lees meer over de interaction designer in een projectteam.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Liever goed gedaan, dan een gedoe

Je wilt natuurlijk weten waarom een top interaction designer via freelancefirm werkt. Simpel. Een interaction designer loopt warm voor usability en gebruikersvriendelijke user interfaces, niet voor tariefonderhandelingen en kleine lettertjes. Dat regelt freelancefirm. En goed. Voor jou en de interaction designer. Wees geen dief van je eigen portemonnee. Bel nu voor een A-klasse freelance interaction designer tegen een verrassend scherp tarief.