< Terug

Content Manager

Voor een content manager van freelancefirm is ‘tevreden’ gewoon niet goed genoeg.

Je zoekt een content manager. Voor jouw online inhoud. En je bent niet zomaar tevreden. Onze freelance content managers gaan dan ook voor razend enthousiast! Bezoekers die smullen van jouw online inhoud. Niet kunnen wachten tot jouw volgende blog online staat. Laat het voordelig voor je regelen door een content manager via freelancefirm.

CMS –  Content Manager en Snel

Goed nieuws. Als je dit nu leest, ben je precies op tijd voor een content manager die perfect bij je past. Freelancefirm plaatst freelancers zoals jij content wilt laten plaatsen. Op maat, precies op tijd en in de juiste vorm.

Virtuoze Content Manager

Een content manager is verantwoordelijk voor de online inhoud van jouw organisatie. Hij schrijft, redigeert en voert de eindredactie voor de content op jouw website. Hij is een virtuoze jongleur van tekst, beeld en geluid en bespeelt jouw content management systeem als een grootmeester. Een superstar in het werken met deadlines en mensen. Wij gebruiken superlatieven… omdat we deze van onze klanten terugkrijgen.

Klik met jouw content

Gaat het om het serieuzere werk met politiek gevoelige nieuwsartikelen, of juist om fantasierijke blogs met jeugdig elan? Gebruik je Open Source Joomla of een ander CMS? Zijn promotie van de site, SEO, email nieuwsbrieven, campagne teksten of de integratie met social media belangrijk? Een ding is zeker: de aansluiting met een freelance content manager van freelancefirm is optimaal. Ons netwerk is zo gevarieerd dat we altijd de juiste klik weten te maken.

De nadruk op manager

De content manager doet meer dan content plaatsen en traffic analyseren. Hij of zij is een echte regelaar, een coördinator van webredacteuren, copywriters, webdesigners en andere technische partijen voor aanpassingen van de website of het CMS. Maak je geen zorgen als bij jou specialismen ontbreken. Alle online specialisten en zelfs hele projectteams vind je via freelancefirm.

Vliegende start met een Content Manager

Jouw voordeel houdt niet op bij het snel kunnen starten met een content manager. Gedurende de periode van freelance inzet is alles goed en voordelig geregeld. Urenregistratie, facturering, noem maar op, administratief is alles voorgeprogrammeerd. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan is er via freelancefirm altijd back-up voorhanden.

Mexx koos voor Freelancefirm in haar zoektocht naar een digital designer met ervaring in responsive design. Binnen 1 week was deze persoon gevonden en vrijwel direct operationeel.

Manager Ecommerce - MEXX

Content manager tegen scherp tarief

Je huurt een freelance copywriter via freelancefirm voor een scherp tarief. Omdat een freelance copywriter liever copywrite dan onderhandelt. Met freelancefirm zijn alle formaliteiten voor, tijdens en na de klus goed geregeld. Bekijk nog meer voordelen van bemiddeling door freelancefirm.