< Terug

Contentmanager

Zoek je iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het contentbeheer van je website? Een contentmanager kent alle ins & outs van je cms. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance contentmanager.

Freelance contentmanager op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance contentmanager die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou de content actueel en correct houden is, of het redigeren of zelfs schrijven van online content is. Al onze freelance contentmanagers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Kennis van verschillende contentmanagementsystemen zoals WordPress, Sitecore, Drupal, Tridion, EpiServer en GX;
  • Een tekst (her)schrijven is een kleine moeite;
  • Analyseren en adviseren over zoekmachine-optimalisatie (seo).

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Functieprofiel freelance contentmanager

Het complete functieprofiel van een contentmanager met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.