< Terug

Frontend developer

De code van een frontend developer via freelancefirm is niet te kraken.

Je profiteert direct van een goede freelance frontend developer via freelancefirm. Met gebruiksvriendelijke pagina’s en applicaties die functioneren in alle webbrowsers, op meerdere devices; smartphones. laptops en tablets. Ga voor efficiënte, overdraagbare code waar je op kunt bouwen. Neem nu contact op met freelancefirm voor een freelance frontend developer.

Geen onnodige toeters en bellen

freelancefirm staat voor de juiste aanpak. Een website met een minimale hoeveelheid code is sneller, vereist minder bandbreedte en is dus goedkoper. Zonder overbodige toeters en bellen. Het enige belletje dat nu is vereist, is een telefoon die overgaat. Bel daarom freelancefirm voor snel een front end developer.

Frontend developer en open source

Een frontend developer die je inhuurt via freelancefirm weet dat je straks weer zonder haar verder moet. Onze webdevelopers zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en zetten jouw website goed in het zadel. Onze voorkeur is open source, zodat je vrij bent om verder te ontwikkelen, hoe en met wie je maar wilt. Mail of bel ons voor een goede start met een frontend developer.

Jouw ideale frontend developer

Laat ons weten welk frontend development specialisme je zoekt. Een Drupal specialist voor grafische designs? Een app of facebook specialist? Heb je al een eigen ontwerp en zoek je iemand voor de vertaling naar HTLM/XML/CSS? Of je nu een Javascript/J-query expert zoekt die ook kan werken met MySQL, Photoshop of jouw eigen CMS, wij vinden voor jou de juiste persoon. Maak jouw wensen kenbaar door ons nu te bellen of te mailen.

Frontend developer in een team

Een frontend developer communiceert met webdesigners, interaction designers, backend developers en andere online professionals. In samenspraak komen ze tot een optimaal resultaat. Zoek je een online projectmanager om de totstandkoming van jouw webproject te leiden? Freelancefirm heeft alle online specialismen in huis en brengt ze voor je samen in een projectteam.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Freelancefirm kent jouw frontend developer persoonlijk

Omdat wij weten welke freelance frontend developer beschikbaar is (tussen opdrachten) kunnen we snel voor je schakelen. Je plukt de vruchten van onze expertise. Bovendien kennen wij iedere freelancer persoonlijk – en zij ons. Dat maakt het contact en alle formele afhandelingen wel zo gemakkelijk. Kom in actie en neem vandaag nog contact op voor jouw frontend developer.