< Terug

A/B-tester

De snelste route naar een freelance A/B-tester loopt via freelancefirm.

Je wilt een freelance A/B-tester die zijn online sporen heeft verdiend. Tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om multivariate, split-run, virtual website optimizer, optimizely of Google, online spoorzoeker freelancefirm heeft jouw A/B-test professional al gevonden. Hang niet zelf de speurneus uit, kies gewoon de snelste route.

Snel een freelance A/B-tester

Heb je het vermoeden dat jouw website beter kan presteren? Ben je op zoek naar een expert op het gebied van conversie optimalisatie? Aarzel niet. Binnen no time staat een eersteklas A/B-tester voor je klaar. Klim dus in de telefoon voor een freelance professional.

De juiste A/B-tester

Laat ons jouw wensen weten. Gaat het om een webshop, B2B of B2C website? Freelancefirm koppelt je direct aan de freelance A/B-tester met de juiste online specialisatie. Ga niet zelf allerlei portfolio’s via het internet napluizen. Bespaar je de zoektijd. Wij kennen elke freelancer persoonlijk en kunnen hun portfolio’s wel dromen.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Freelance A/B-testers tegen scherp tarieven

Je huurt een freelance A/B-tester via freelancefirm voor een scherp tarief. Met freelancefirm zijn alle formaliteiten voor, tijdens en na de klus goed geregeld.

Functieprofiel A/B-tester

Het complete functieprofiel van een A/B-tester met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.