< Terug

SEA-specialist

Ben je op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor het opzetten, analyseren en optimaliseren van search advertising-campagnes in relevante zoekmachines? Een SEA-specialist, -consultant of AdWords-specialist genereert maximale traffic met een maximaal resultaat tegen minimale kosten. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance SEA-specialist.

Freelance SEA-specialist op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance SEA-specialist die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou A/B splittesten is, of het analyseren en optimaliseren van paid search-campagnes. Al onze freelance SEA-specialisten hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Verhogen van het bereik, aantal clicks en conversie via AdWords-campagnes;
  • Managen van paid search-campagnes in zoekmachines;
  • Schrijven van creatieve en ROI-gerichte advertentieteksten.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance SEA-specialist

Het complete functieprofiel van een SEA-specialist met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.