< Terug

Beeldredacteur online

Op zoek naar iemand die snapt hoe het juiste beeld jouw tekst versterkt? Een beeldredacteur weet hoe je een online verhaal vertelt met foto’s, illustraties, video’s en ander beeldmateriaal. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance beeldredacteur.

Freelance beeldredacteur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance beeldredacteur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou passend beeldmateriaal zoeken (en vinden!) is, of het beheren van je beeldbank. Al onze freelance beeldredacteuren hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Hebben ruime kennis van beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop;
  • Weten welke beelden bijdragen aan een hoge conversie;
  • Hebben verstand van hoe je beeldmateriaal technisch aanlevert;
  • Briefen zonder problemen andere professionals zoals fotografen en vormgevers.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance beeldredacteur

Het complete functieprofiel van een beeldredacteur online met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.