< Terug

Business analist

De business analist vormt de brug tussen verschillende disciplines binnen een bedrijf. Maar houdt zich ook bezig met de bedrijfsvoering van de onderneming. De competenties die vereist zijn om deze taken goed te kunnen uitvoeren zijn uiteenlopend. De business analist heeft een voorlichtende functie. Hij of zij kan nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied snel onder de knie krijgen en deze vertalen naar oplossingen binnen de bedrijfsvoering.

De expertise van onze kandidaten

De rol van een business analist is er één die niet te missen is in het intermediaire vakgebied. Er is altijd iemand nodig die de behoeftes van een bedrijf kan voorzien, onderkennen en vertalen naar geschikte bedrijfsvoering. Daarom bieden wij alleen de beste business analisten aan die graag jouw team komen versterken. Onze kandidaten beschikken over de benodigdheden om een taak als business analist goed te kunnen uitvoeren. Zij kunnen:

  • de belangrijkste benodigdheden van bedrijfsvoering definiëren
  • bedrijfsprocessen modelleren en analyseren
  • zich perfect vinden in de intermediaire bedrijfstak

Naast deze competenties beschikt onze business analist over goede communicatieve en adviserende vaardigheden. Al deze vaardigheden komen samen tot sterke analyses en voorstellen die zowel strategisch als financieel goed in elkaar zitten.

Wij hebben de beste freelancers voor jou

Dankzij ons persoonlijke advies kunnen wij uit allerlei online expertises de beste freelancers aanbieden. Ons ruime klantenbestand met bijna 3300 kandidaten wordt dagelijks aangevuld. Daarom kunnen wij altijd een geschikte kandidaat vinden voor een functie binnen jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met freelancefirm en laat je adviseren over onze business analisten en meer.

Een business analist op maat

Wij maken van te voren graag kennis met een freelancer. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij samen met de kandidaat zijn of haar voorgaande werkervaring en kwalificaties. Zo weten wij wie wij aan je voorstellen. Samen met de toekomstige business analist bekijken wij opdrachten. Op basis daarvan stellen wij alleen de beste kandidaten aan je voor.

Mexx koos voor Freelancefirm in haar zoektocht naar een digital designer met ervaring in responsive design. Binnen 1 week was deze persoon gevonden en vrijwel direct operationeel.

Manager Ecommerce - MEXX

Maak kennis met onze freelancer

Geïnteresseerd in één van onze business analisten? Onze specialist staat voor je klaar om een geschikte kandidaat aan je voor te stellen. Neem vandaag nog contact op met freelancefirm.