< Terug

CMS developer

Een CMS, een content management systeem, maakt het mogelijk om eenvoudig jouw website of webwinkel te beheren. Niet elk CMS systeem is geschikt voor elke organisatie, daarom is het verstandig om op zoek te gaan naar een CMS developer, zodat hij of zij het systeem zo kan ontwerpen dat het precies aan jouw eisen voldoet!

Uitstekende werving

Op zoek naar een CMS developer? Bij freelancefirm maken wij onderscheid tussen de goede en de betere CMS developers! Naast de kwalitatieve skills van het programmeren van onze freelancers kijken wij ook naar het sociale aspect van deze online professionals. De CMS developers uit onze werving zijn uiteraard specialist in hun vakgebied, maar wij zorgen daarbij ook dat zij passen binnen het team. Zeker geen onbelangrijk aspect! Zo heeft een CMS developer het totale pakket waar jij naar op zoek bent.

Functies CMS systemen

CMS developers bestaan er voor allerlei programmeertalen, waarvan de content management systemen tegenwoordig allerlei verschillende functies bevatten. Het belangrijkst is echter om gegevens en afbeeldingen eenvoudig aan te kunnen passen, in te kunnen voeren, en te kunnen verwijderen. Bij het aannemen van een CMS developer kun je echter veel meer verwachten dan deze standaard functies. Deze extra functies die een CMS developer kan ontwikkelen, zijn vaak erg uitlopend. Enkele voorbeelden zijn een aangepaste zoekfunctie, een inlogfunctie met de mogelijkheid tot persoonlijke instellingen en nog veel meer!

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Verschillende CMS developers

Er bestaan verschillende soorten CMS developers. Dit komt door de verschillende soorten CMS systemen die te koop staan op het internet, zoals Drupal, WordPress, Sitecore, AEM, Episerver, Hippo, Typo3 en Umbraco. Een van de bekendste onder de CMS developer is uiteraard WordPress. Deze gratis opzet voor een blog is ondertussen uitgegroeid tot het meest populaire CMS wereldwijd!

Waar deze standaard CMS systemen, ook wel premade genoemd, een goedkope oplossing lijken, geldt ook hier: goedkoop is vaak duurkoop. Door een professionele CMS developer aan te nemen, kan een custom CMS precies aan jouw eisen voldoen. Een CMS developer kan zo de beste functies van standaard systemen voor jou ontwikkelen!