< Terug

Communicatie manager

Een communicatie manager is verantwoordelijk voor de samenwerking en communicatie tussen verschillende intermediaire expertises. Hoe, wat en wanneer zijn vragen die de communicatie manager dagelijks krijgt voorgeschoteld. Belangrijk is dat de manager weet hoe deze vragen omgezet worden in antwoorden. Dat is waar de communicatie manager zich mee bezig houdt. Wil je vandaag nog een communicatie manager toevoegen aan jouw team? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de freelancefirm specialisten.

De expertise van onze kandidaten

Zoals hierboven vermeld, een communicatie manager is verantwoordelijk voor de uitwisseling van informatie over verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Deze expertise is niet meer weg te denken uit het intermediaire bedrijfsleven. Om er zeker van de zijn dat je een goede communicatie manager binnen haalt, zorgen wij ervoor dat onze kandidaten beschikken over de volgende kwaliteiten:

  • Taalvaardig. Onze kandidaat voelt zich thuis in taal en communicatie
  • Organiseren en plannen; goed kunnen bedenken hoe lang iets duur, wie verantwoordelijk is en wat de volgende stappen zijn
  • Heeft kennis van communicatietechnieken en media
  • Heeft een sterk analytisch vermogen; het vertalen van vragen naar efficiënte en concrete oplossingen

Daarnaast beschikt de communicatie manager over sterke communicatieve en sociale vaardigheden om overtuigend informatie uit te wisselen binnen verschillende afdelingen.

Een freelancer op maat

Een geschikte kandidaat vinden voor een vacature is vaak tijdrovend. Daarom doen wij bij freelancefirm al het werk voor jou. Zonder de moeite van vacatures opstellen, kandidaten uitnodigen of sollicitaties afnemen, vinden wij voor jou de beste communicatie manager. Dankzij ons persoonlijke advies kunnen wij de beste freelancer aan je voorstellen. Wij maken van te voren kennis met de kandidaten om hun kwaliteiten en voorgaande werkervaring door te nemen. Op deze manier profiteer je van ons persoonlijke advies. Uit het klantenbestand van ruim 3300 freelancers vinden wij altijd een geschikte kandidaat die graag jouw team komt versterken.

Omdat the valley op dit moment hard groeit hebben wij regelmatig mensen nodig. Freelancefirm heeft altijd veel kandidaten voor ons om uit te kiezen.

Renske Oele - the valley

Maak kennis met onze freelancer

Geïnteresseerd in één van onze communicatie managers? Onze specialist staat voor je klaar om een geschikte kandidaat aan je voor te stellen. Neem vandaag nog contact op met freelancefirm en laat je verassen door onze lage tarieven.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.