< Terug

Freelance copywriter

Ben je op zoek naar iemand die moeiteloos de essentie uit lange en korte teksten weet te halen? Een copywriter of tekstschrijver weet alles van de verschillende taalniveaus, redigeert en schrijft eenvoudig een B1-tekst. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance copywriter.

Freelance copywriter op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance copywriter die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu de juiste tone of voice gebruiken is, of gebruiksvriendelijke teksten schrijven. Al onze freelance copywriters hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Schrijft zelfstandig teksten volgens kaders, redactionele (web)richtlijnen en kwaliteitsnormen;
  • Weet online en offline teksten te (her)schrijven die voor doelgroep(en) leesbaar en toegankelijk zijn;
  • Gebruikt de juiste tone of voice;
  • Verzamelt en analyseert informatie voor content (tekst en beeld).

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance copywriter

Het complete functieprofiel van een copywriter met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.