< Terug

Freelance copywriter

De snelste route naar een freelance copywriter loopt via freelancefirm.

Je wilt een freelance copywriter die zijn online sporen heeft verdiend. Tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om creatief concept, SEO copy of wervende online tekst, online spoorzoeker freelancefirm heeft jouw freelance copywriter al gevonden. Hang niet zelf de speurneus uit, kies gewoon de snelste route. Bel direct met freelancefirm.

Een freelance copywriter is creatief

‘Copy’ staat voor ‘tekst’. Creativiteit is hierbij het toverwoord. Voor platte tekst draait een freelance copywriter zijn hand niet om. Online copywriters bedenken creatieve concepten voor online campagnes. Zoek je een freelance copywriter die tekst voor zoekmachine optimalisatie moet schrijven? SEO copy (Search Engine Optimisation) schud je niet zomaar even uit de mouw. Haal de juiste creatieve ervaring in huis via freelancefirm.

De juiste freelance copywriter

Laat ons jouw wensen weten. Gaat het om concept, long copy of short copy? Freelancefirm koppelt je direct aan de freelance copywriter met de juiste online specialisatie. Ga niet zelf allerlei portfolio’s via het internet napluizen. Bespaar je de zoektijd. Wij kennen elke freelance copywriter persoonlijk en kunnen hun portfolio’s wel dromen.

Voor elke online uitdaging het juiste team

Als je naast een freelance copywriter een art director, webdesigner of andere online professional zoekt, stelt freelancefirm graag een topteam voor je samen. Het speelveld is online en het freelance team speelt voor jou de sterren van de hemel.

Freelancefirm consistently sends us the right people we needed.

Brent Vicknair - Wegener

Freelance copywriter tegen scherp tarief

Je huurt een freelance copywriter in via freelancefirm voor een scherp tarief. Omdat een freelance copywriter liever copywrite dan onderhandelt. Met freelancefirm zijn alle formaliteiten voor, tijdens en na de klus goed geregeld.

Overtuigd? Bel of mail ons vandaag nog.

Functieprofiel copywriter

Het complete functieprofiel van een copywriter met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.