< Terug

Grafisch ontwerper

Hoe vertaal ik mijn bedrijfshuisstijl naar een goede online presentatie? Welke stijl spreekt mijn online doelgroep aan? Hoe draagt de uitstraling van mijn website bij aan een betere conversie? Deze vragen houden een grafisch ontwerper dagelijks bezig.

De grafisch ontwerper probeert deze vragen te vertalen naar unieke oplossingen. Allemaal met één gedachte in zijn of haar achterhoofd: Het de gebruiker zo aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Denk aan het ontwerpen van een mailtemplate, landingspagina, logo design of andere visualisaties die nodig zijn om uw online platform een vertrouwde uitstraling te geven. Een grafisch ontwerper van freelancefirm beschikt over deze kennis en komt graag jouw team versterken.

De expertise van onze kandidaten

Zoals hierboven vermeld, een grafisch ontwerper is verantwoordelijk voor alle visualisaties binnen een bedrijf. Daarbij houdt hij of zij rekening met de huisstijl van jouw online platform, maar heeft usability ook hoog in het vaandel. Om er zeker van te zijn dat wij alleen de beste grafisch ontwerper aan je voorstellen, zorgen wij ervoor dat al onze kandidaten beschikken over de volgende kwaliteiten:

  • Ruime kennis over het Adobe pakket(Photoshop, Illustrator, InDesign)
  • Creatieve geest
  • Gebruiksvriendelijkheid staat centraal
  • Kan vragen en problemen vertalen naar creatieve en aantrekkelijke oplossingen

Naast deze kwaliteiten is de grafisch ontwerper verantwoordelijk voor de vormgeving en opmaak van visualisaties. Van concept tot het gekozen ontwerp. Een grafisch ontwerper is betrokken bij alle processen. Daarom heeft een grafisch designer ook goede communicatieve en sociale vaardigheden nodig.

Een grafisch ontwerper op maat

Uit de ruime pool van freelancers kunnen wij altijd een geschikte kandidaat vinden die graag jouw team komt versterken. Maar voordat wij dat doen, maken wij kennis met onze kandidaten. Tijdens dit kennismakingsgesprek praten wij over voorgaande werkervaringen en kwaliteiten van de freelancer. Zo weten wij ver van te voren wie wij aan je voorstellen. Op die manier komt alleen de beste grafisch ontwerper jouw team versterken.

Freelancefirm consistently sends us the right people we needed.

Brent Vicknair - Wegener

Maak kennis met onze freelancer

Geïnteresseerd in één van onze grafisch ontwerpers? Onze specialist staat voor je klaar om een geschikte kandidaat aan je voor te stellen. Neem vandaag nog contact op met freelancefirm en laat je verassen door onze lage tarieven.

Functieprofiel grafisch ontwerper

Het complete functieprofiel van een grafisch ontwerper met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.