< Terug

Magento specialist

Shop hier en slaag voor een Magento specialist. Altijd perfect fit.

Jouw professionele webwinkel tot in de puntjes verzorgd. Klanten verlekkeren zich aan jouw online etalage. Bezoekers die in een wip betalen met iDeal of creditcard. Ga voor jouw ideaalplaatje! En wel met een Magento specialist via freelancefirm. Het is echt zo geregeld. Alsof je zelf voordelig shopt via internet, alleen bel je eerst even met freelancefirm.

Een Magento specialist per gisteren!

“Freelancer oproep? Gisteren op uw stoep!” Oké dan, als je ons twee dagen eerder had gebeld. Niet omdat de Magento specialist nu duimen zit te draaien, maar omdat freelancefirm er velen kent. En omdat we weten hoe je een goede freelancer strikt op zeer korte termijn. Bel dus nu voor een freelance Magento specialist.

Een Magento specialist via freelancefirm, want…

Magento is een populair e-commerce platform, Magento themes en Magento templates zijn gemeengoed. Wil je opvallen, schakel dan een Magento specialist in die van wanten weet (ook als je geen handschoenen verkoopt). Elsevier ontwikkelde bijvoorbeeld een internationale webstore met een Magento specialist via freelancefirm. Wij selecteren uit alle Magento specialisten in ons netwerk precies die kei die bij jou past. Bel freelancefirm om de juiste match te maken.

Die éne Magento specialist uit duizenden

Wat heeft jouw Magento webshop nodig? Meer betalingsmogelijkheden? Een CMS? Kortingcodes? Nieuw design? Er is zoveel mogelijk. Zoek je een specialist in betalingsmodules of een technische front-end developer voor Magento Go? Freelancefirm herkent precies de specialist die geknipt is voor jou. Weet je überhaupt niet wat je moet willen met Magento? Geen probleem. Bel sowieso met freelancefirm, wij weten van de hoed en de rand en geven je graag vrijblijvend advies.

One stop shop voor online specialisten

Een Magento specialist past niet alleen op de winkel. Er is afstemming met bijvoorbeeld een webdesigner, interaction designer, front-end developers en andere online professionals. Het mooie is dat via freelancefirm het hele palet aan online specialisten voor jou beschikbaar is. Individueel of als projectteam.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Magento specialist voor 17:00 besteld…

…morgen al een magento specialist in huis! Wat we hiermee willen zeggen is dat alles achter de schermen op rolletjes verloopt. Noem direct jouw gewenste startdatum, alle plichtplegingen rondom freelance inhuur (urenregistratie, contract, facturatie, etc.) zijn geregeld. Ook dat is onderdeel van bemiddeling voor online professionals. Bijzonder handig, betrouwbaar en voordelig voor je.