< Terug

Mobile developer

Claim nu jouw deel van het mobiele internet met een mobile developer via freelancefirm.

Apps en mobiel internet hebben de toekomst. Omdat je als organisatie serieus wilt meetellen, huur je nu een app ontwikkelaar voor jouw mobiele toepassing. Of het nu gaat om iPhone, Android, tablet of web-app, freelancefirm kent de beste app ontwikkelaars bij naam en toenaam. Claim snel jouw eigen mobile developer via freelancefirm.

App and ready

Je hebt een goed idee voor een app, misschien zelfs briljant. Wacht dan niet langer. Vaak valt de eerste app in zijn soort het grote marktsucces ten deel. Sla spijkers met koppen. Mail of bel freelancefirm voor snel een mobile developer.

Span de juiste app ontwikkelaar voor je kar

Profiteer van een freelance developer, een specialist die zijn expertise inzet in jouw belang. Freelancefirm spant de freelancer met de juiste ervaring voor je kar. Wij gooien de lasso direct om de juiste nek. Je hoeft je niet te branden aan een zzp-er die ‘natuurlijk geen nee’ zegt tegen jouw vraag. Ga voor goud en bel freelancefirm voor een app ontwikkelaar met de juiste expertise.

Apps in overvloed

Ga je een informatieve of functionele applicatie uitbrengen? Of gaat het om fun en promotie? Wil je advies over plaatsing en vindbaarheid in de app store? Wij kennen ontwikkelaars in alle soorten en maten en maken de match met jouw specifieke behoeften. Voor iPad en andere tablets, iPhone, Android, Windows mobile of mobiele websites, van zware business-app tot ‘gewoon leuk’. Pak de telefoon of tik een mailtje voor jouw exclusieve mobile ontwikkelaar.

Zelfstandige mobile developer ook in teamverband

Een goede app heeft een goed concept en interactie nodig. freelancefirm levert interactie ontwerpers, app ontwerpers en mobiele marketing experts om je daarbij te helpen. Sterker nog, voor elke type online professional klop je bij ons aan. Desnoods trommelen wij een heel projectteam voor je op. Voor jouw mobiele topteam, mail of bel ons vandaag nog.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Jouw freelance mobile developer is al warmgedraaid

Naar de formele zaken rondom de inzet van freelancers heb je geen omkijken. Dat is ons pakkie-an. Scherpe tarieven, contractafspraken, verzekeringen, urenegistratie, alles is geregeld. Jouw freelance mobile developer heeft zijn warming up al bij ons gehad. Hij staat voor je in de starblokken. Waar wacht je nog op? Neem nu contact op met freelancefirm voor jouw freelance app ontwikkelaar.