< Terug

Online projectmanager

Heer en meester in het online domein.

Bingo! Gevonden, jouw online projectmanager voor jouw online campagne, e-commerce website of ander internet project. Van projectmanagers gaan er dertien in een dozijn, maar voor een online project manager kun je niet om freelancefirm heen. Online is ons domein. Bel freelancefirm voor een online projectmanager.

Online project manager van vlees en bloed

Google naar een online projectmanager en je stuit op project software en allerlei internet project tools. Geen beginnen aan. Laat freelancefirm jou direct koppelen met een online project manager. Een held van vlees en bloed. Voor een aantrekkelijk tarief. Gewoon, door ons te bellen.

Vind niet het wiel opnieuw uit

Laat jouw webproject leiden door een online projectmanager voor wie internet geen geheimen kent. Een onlineproject manager weet klantwensen haarfijn te vertalen naar succesvolle internetoplossingen. Je hoeft echt het wiel niet opnieuw uit te vinden. Bel freelancefirm voor een online project manager die snel de juiste radertjes voor je in beweging brengt.

Online project manager heeft de broek aan

Een online project manager stuurt partijen aan, bewaakt het budget, de voortgang en het eindresultaat. Net als een ‘gewone’ projectmanager, zou je zeggen. Maar internet pur sang is toch andere koek. Ga dus niet voor de eerste de beste ICT projectmanager. Je wilt een online project manager die weet wat online specialisten beweegt en nog belangrijker: ze in beweging krijgt!

Freelancefirm online project manager: “60% van mijn tijd zit ik mensen achter de broek aan.”

Waar wacht je nog op? Kom in actie en neem contact op voor een online project manager.

Online projectmanager spin in het web

De online projectmanager stuurt multidisciplinaire teams aan van online specialisten; webdesigners, online conceptontwikkelaars, interaction designers, programmeurs, mediabureaus, SEO/SEA specialisten en front-end developers om maar wat te noemen. Voor een compleet projectteam met online specialisten, klop je ook aan bij freelancefirm. Sterker nog, daarvoor ga je juist naar freelancefirm.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Een online projectmanager, geen rompslomp

Websites en online campagnes opzetten kan complex en prijzig genoeg zijn. Wat een opluchting dat het inhuren van een online project manager verrassend eenvoudig en voordelig is via freelancefirm. Alle formaliteiten rondom contracten, verzekeringen en andere administratieve kwesties zijn tot in de puntjes verzorgd. Met meer dan tien jaar ervaring in bemiddeling voor freelance online opdrachten, weet freelancefirm inmiddels wel waar je blij van wordt.