< Terug

Online projectmanager

Ben je op zoek naar iemand die online projecten efficiënt organiseert, coördineert en uitvoert? Een online projectmanager, digital- of e-commerce projectmanager bewaakt de voortgang van projecten en geeft leiding aan het projectteam. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance online projectmanager.

Freelance online projectmanager op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance online projectmanager die precies weet wat je nodig hebt. Zoals grip houden op mensen, belangen, , budget, inhoud en proces. Al onze freelance online projectmanagers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Aansturen van interne en externe specialisten;
  • Ervaring met projectmanagementmethoden, zoals Prince2 en agile;
  • Bewaakt voortgang van projecten van inventarisatie tot oplevering.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance online projectmanager

Het complete functieprofiel van een online projectmanager met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.