< Terug

Operations manager

Zoek je iemand die verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf of team?

Dan kun je bij freelancefirm aankloppen voor een operations manager. Eén van onze kandidaten staat te popelen om jouw team te komen versterken.

Wat doet een operations manager?

Het klinkt als een open deur intrappen, maar de functies van een operations manager zijn voornamelijk het onderhouden van de dagelijks operaties binnen een bedrijf. Hier komen de volgende dingen bij kijken: het beoordelen, assisteren, controleren en verbeteren van operationele taken. Deze taken zijn per bedrijf natuurlijk anders.

Toezicht houden op alle taken

Het is erg belangrijk dat iemand dagelijks toeziet op hoe deze taken worden gedaan en daar de verantwoordelijkheid over neemt. De operations manager is de spil die ervoor zorgt dat het bedrijf dagelijks kan blijven draaien en moet daarom beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Ook moet de operations manager goed het overzicht kunnen behouden.

Persoonlijk advies

Omdat wij graag persoonlijk kennismaken met onze freelancers, weten wij als beste welke kandidaten wij bij je kunnen voorstellen. In een kennismakingsgesprek leren wij alles over de kandidaat en dat vertaalt zich in een persoonlijk advies voor een functie als operations manager. Dankzij onze ruime ervaring komt alleen de beste kandidaat jouw team versterken.

Zorgeloos een operations manager vinden

Zelf een perfecte kandidaat vinden voor een vacature is vaak tijdrovend. Daarom doen wij al dat werk voor je. Wij maken kennis met kandidaten die geschikt zijn voor de functie van operations manager en zorgen ervoor dat deze kandidaat bij jou belandt. Bij freelancefirm is er altijd een kandidaat die perfect bij jouw team past. Binnen enkele minuten heb je contact met de juiste online expert die je verder helpt bij het uitzoeken van een operations manager.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Zelf kennismaken met de kandidaat

Ben je overtuigd van onze ervaring en wil je graag dat wij een operations manager aan je voorstellen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken wij de mogelijke samenwerking tussen een freelancer en jouw bedrijf. Een operations manager van freelancefirm komt jouw team graag versterken.