< Terug

PHP developer

Zoek je iemand die een nieuwe webshop kan bouwen, een WordPress template kan maken of iemand die met passie programmeerwerk verricht? Bij freelancefirm zorgen wij ervoor dat de beste PHP developer bij je terecht komt.

Een echte teamplayer

Bij freelancefirm halen wij alleen echte teamplayers binnen. Onze PHP developer past dus altijd goed bij jouw team. Tijdens een gesprek maken wij kennis met de PHP developer. Daarom kunnen wij altijd de beste PHP developer aan jouw vacature koppelen.

Doelgericht

Onze PHP developer richt zich op de volgende taken:

  • Programmeren van nieuwe PHP-toepassingen zoals: content managementsystemen, fora en het implementeren van deze applicaties op een website
  • Het vertalen van klantwensen naar de beste PHP-oplossingen
  • Het onderhouden en testen van PHP-toepassingen
  • Hulp bij algemene PHP problemen

Naast deze taken houdt een PHP developer zich ook vaak bezig met MySQL (de open source voor databases). Je kunt dus gebruik maken van deze ruime ervaring.

Een PHP developer die het verschil maakt

Dankzij onze persoonlijke kennismaking met de kandidaat, weten wij precies wat de PHP developer voor jouw team kan betekenen. Wij zorgen ervoor dat alleen de beste kandidaten in aanmerking komen voor jouw vacature. Ook profiteer je van ons lage tarief zodat je samen met de PHP developer online successen kunt boeken.

Zorgeloos de juiste kandidaat vinden

Zonder dat je extra werk moet verrichten, zoeken wij de beste kandidaat voor jouw opdracht. Je meldt je aan met een opdracht en wij zorgen dat alles geregeld wordt, ook de kleine lettertjes. Je hebt er dus geen omkijken meer naar nadat wij de beste kandidaat aan je voorstellen.

Ook voor andere freelancers ben je bij ons aan het goede adres. Naast PHP developers bieden wij uit allerlei expertises de beste kandidaten aan. Met ruim 10 jaar ervaring en bijna 3300 freelancers vinden wij altijd de beste kandidaat.

Omdat the valley op dit moment hard groeit hebben wij regelmatig mensen nodig. Freelancefirm heeft altijd veel kandidaten voor ons om uit te kiezen.

Renske Oele - the valley

Maak kennis met onze PHP developer

Wil je zeker weten dat de beste PHP developer bij je in het team terecht komt? Neem dan snel contact met ons op. Samen bekijken wij alle opties zodat je zo snel mogelijk kennis kunt maken met onze freelancer.