< Terug

Responsive design

Kom direct in contact met een freelance responsive-webdesign specialist. Onze specialisten buigen zich in alle bochten om voor jou het verschil te maken!

Of je nu een mobiele website wilt, die zich automatisch aanpast aan alle formaten, voor zowel iPhone, iPad, alle Android telefoons en tablets. Of een website die zich aanpast aan alle formaten desktop en computerschermen. Met een responsive-design specialist via freelancefirm zit je altijd goed. Bel freelancefirm voor responsive designers.

Responsive webdesign is the way to go

De voordelen van een responsive website zijn groot. Allereerst hoef je nog maar één website te onderhouden, die dan zichtbaar is op alle verschillende platformen die je aan jouw doelgroepen wilt aanbieden. Dat scheelt weer kostbare redactietijd en onderhoudskosten. Responsive design zorgt er ook voor dat Google maar één website hoeft te indexeren, dus je scoort ook nog beter met jouw SEO / zoekmachine optimalisatie. Wel moet je goed overwegen wat er van jouw aanbod te zien is in welk formaat. Daar helpen onze freelancers je graag bij. Bel ons dus meteen!

Het moet ook van Google AdWords

Google heeft vanaf medio 2013 “Enhanced Campaigns” ingevoerd, waarbij het mogelijk wordt om jouw doelgroep via meerdere devices zoals laptop, tablet en mobiel vanuit één campagne te bereiken. Doordat er geen onderscheid meer gemaakt wordt tussen PC, Tablets en/of Mobiel, dwingt Google je als adverteerder óók te bieden op het Tablet platform en een effectieve mobiele strategie te kiezen. Maar dan moet jouw website wel geschikt zijn voor het mobiele platform. En daar helpen onze freelance responsive designers je graag bij. Vind bij ons jouw mobiele-web designers.

De beste responsive web designers

Responsive-webdesign (RWD), ook wel liquid webdesign genoemd, vergt nogal wat bochtenwerk van een designer. Alles moet kloppen: de HTML, de CSS en het Javascript. Het resultaat is er dan ook wel naar: de elementen op jouw webpagina’s zullen hierbij “als vloeistof” (fluid grids) de beschikbare ruimte opvullen. Hierdoor wordt de inhoud van de website optimaal goed weergegeven op een veelheid van resoluties, zonder overbodige en onnodige lege ruimte. En zullen op kleinere beeldschermen de knoppen en links meer ruimte krijgen, zodat jouw bezoekers makkelijk op jouw aanbod kan klikken. Om responsive webdesign voor elkaar te krijgen, moet de liquid-designer slim gebruik maken van CSS3, HTML5, jQuery, Bootstrap, LESS, stijlelementen zoals div’s, schaalbare afbeeldingen, relatieve positionering, tot RESS aan toe: Responsive Design en Server Side Components. Wil je zo’n responsive-webdesign wizard die exclusief voor je aan de slag gaat? Neem dan snel contact op, dan ben je de eerste!

Freelancefirm consistently sends us the right people we needed.

Brent Vicknair - Wegener

Vloeibaar samenwerken met andere specialisten

Responsive designers werken vaak niet alleen. Zo kunnen ze goed afstemmen met bijvoorbeeld een grafisch webdesigner, interaction designer, front-end developer en andere online professionals. Via freelancefirm zijn al deze freelance online specialisten ook voor jou beschikbaar. Individueel of als projectteam.

Snel een Responsive webdesigner in huis

Noem direct uw gewenste startdatum en alle plichtplegingen rondom freelance inhuur (urenregistratie, contracten, facturatie, enzovoort) zijn geregeld. Ook dat is onderdeel van bemiddeling voor online professionals. Bijzonder handig, betrouwbaar en voordelig voor je!