< Terug

Scrum master

Ben je op zoek naar iemand die meetings organiseert, het team coacht en het scrumproces bewaakt? Een scrum master of scrum coach neemt het voortouw bij teamevaluaties en is voortdurend bezig met het verbeteren van de snelheid en kwaliteit van het proces. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste scrum master voor je uit handen.

Freelance scrum master op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance scrum master die precies weet wat je nodig hebt. Zoals proactief communiceren met stakeholders over de voortgang van sprints bijvoorbeeld. Al onze freelance scrum masters hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Organiseren en leiden van dagelijkse scrums;
  • Bewaken van scrum proces, sprintplanning en -uitvoering;
  • Verfijnen van de product-backlog.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance scrum master

Het complete functieprofiel van een scrum master met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.