< Terug

SEO specialist

SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachineoptimalisatie. Deze expertise is niet meer weg te denken uit het intermediaire vakgebied. Dit komt omdat online vindbaarheid erg belangrijk is geworden. Via Google, Bing of Yahoo, je wilt natuurlijk dat jouw website zo vaak mogelijk bezocht wordt. Hier komt de SEO specialist om de hoek kijken. De SEO expert weet precies wat er moet gebeuren om jouw website zo goed mogelijk vindbaar te maken op alle zoekmachines. Bij freelancefirm vind je gegarandeerd een SEO specialist die graag jouw team komt versterken.

De expertise van onze kandidaten

Een SEO specialist van freelancefirm doet meer dan alleen de meta tags van jouw website vullen. Hij of zij begrijpt exact wat jouw klant bedoelt en wil bereiken. De SEO expert weet vervolgens precies hoe jouw website deze doelen kan bereiken. Een aantal competenties van een SEO specialist zijn:

  • Sterk analytisch en adviserend vermogen
  • Aansturen van het online marketing team
  • Kennis van verschillende programmeertalen (HTML/PHP)
  • Op de hoogte van Google updates
  • Heeft verstand van de zoekmachine algoritmes

Maar daar houdt het niet op voor een SEO specialist. Deze expert heeft natuurlijk ook sterke communicatieve en sociale vaardigheden nodig. Want de bevindingen moeten op een overtuigende manier worden overgebracht op het online marketing team en de klant. Daarom kunt u bij freelancefirm profiteren van onze kandidaten. Al onze SEO specialisten zijn expert in hun vakgebied en helpen je met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw online platform.

Een SEO specialist op maat

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij altijd de beste kandidaten aan je voorstellen. Want wij maken van te voren kennis met onze freelancers. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen wij achter de kwalificaties en werkervaring van de freelancer. Zo weten wij wie wij aan je voorstellen. Wij doen al het werk voor je. Je hoeft geen tientallen sollicitatiegesprekken af te nemen, want wij zorgen ervoor dat alleen de beste SEO specialist jouw team komt versterken.

Mexx koos voor Freelancefirm in haar zoektocht naar een digital designer met ervaring in responsive design. Binnen 1 week was deze persoon gevonden en vrijwel direct operationeel.

Manager Ecommerce - MEXX

Maak kennis met onze freelancer

Geïnteresseerd in één van onze SEO specialisten? Onze specialist staat voor je klaar om een geschikte kandidaat aan je voor te stellen. Neem vandaag nog contact op met freelancefirm.