< Terug

SEO-specialist

Ben je op zoek naar iemand die je website analyseert en de beste strategie bepaalt om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te komen? Een SEO-specialist, -consultant of zoekmachinespecialist draagt bij aan het verhogen van traffic naar diverse websites. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance SEO-specialist.

Freelance SEO-specialist op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance SEO-specialist die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou opstellen van SEO-richtlijnen is, of het adviseren van marketeers, tekstschrijvers en IT-specialisten. Al onze freelance SEO-specialisten hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Analyseren van websites en webwinkels en opstellen van rapportages over ranking, verkeer en CTR;
  • Uitvoeren van keywordanalyses, analyse van sitestructuren en opstellen van contentplannen.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance SEO-specialist

Het complete functieprofiel van een SEO-specialist met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.