< Terug

SEO-specialist

Ben je op zoek naar iemand die je website analyseert en de beste strategie bepaalt om zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te komen? Een SEO-specialist, -consultant of zoekmachinespecialist draagt bij aan het verhogen van traffic naar diverse websites. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance SEO-specialist.

Freelance SEO-specialist op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance SEO-specialist die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou opstellen van SEO-richtlijnen is, of het adviseren van marketeers, tekstschrijvers en IT-specialisten. Al onze freelance SEO-specialisten hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Analyseren van websites en webwinkels en opstellen van rapportages over ranking, verkeer en CTR;
  • Uitvoeren van keywordanalyses, analyse van sitestructuren en opstellen van contentplannen.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance SEO-specialist

Het complete functieprofiel van een SEO-specialist met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.