< Terug

SEO tekstschrijver

Je boft zeg! De SEO tekstschrijver die je zoekt, heeft freelancefirm al voor je gevonden.

Iedereen wil hoog scoren in Google. Iedereen wil dat elke bezoeker op de landingspagina uitroept: “Wow, dit is precies wat ik zoek!” Ja, er komt meer kijken bij SEO (Search Engine Optimisation) dan het verwerken van de juiste zoekterm in een webtekst. Wil je een SEO tekstschrijver die de snaren van jouw doelgroep ook echt weet te raken? Bel dan direct met freelancefirm.

Snel een freelance copywriter

De website gaat live en de copy ontbreekt? Of het persbericht moet morgen de deur uit? Aarzel niet. Binnen no time klimt een eersteklas freelance copywriter of online tekstschrijver voor je in de pen. Klim dus in de telefoon voor een snel beschikbare freelance copywriter.

Vindmachine freelancefirm

Hoe kom je snel in contact met de juiste SEO tekstschrijver voor jouw project? Zoek ‘SEO tekstschrijver’ via Google en je krijgt een zoekmachine expert die hoog scoort voor zichzelf. Pak het daarom slimmer aan. Wij hebben de persoon al gevonden die in jouw belang schrijft. Neem nu contact op voor de SEO tekstschrijver die precies bij je past.

Unieke webteksten

Kopiëren van tekst van jouw hoog scorende concurrent is verleidelijk, maar schadelijk. Google detecteert gekopieerde zinnen, net als het lukraak volproppen van tekst met zoektermen. Het zijn ongewenste trucs. Daarom wil je unieke, soepel lopende tekst die bovendien zoekmachinevriendelijk is. Wil je zelf het werk van allerlei SEO copywriters beoordelen? Niet nodig. Dat hebben wij al lang voor je gedaan. Bel ons gewoon voor een SEO tekstschrijver.

SEO tekst is niet zaligmakend

Hoe gek het ook klinkt uit de pen van een SEO tekstschrijver, zoekmachine geoptimaliseerde tekst en actuele content zijn niet allesbepalend. Linkbuilding, anciënniteit, autoriteit en concurrentie zijn belangrijke factoren. En conversie natuurlijk. Geef de website-tekst de toon en de stijl die jouw doelgroep tot de juiste actie verleiden. Wil je flitsend korte copy of informatief lange teksten? Voor elke tekstuele kunst, kennen wij een kanjer van een SEO tekstschrijver.

Lean mean SEO team

Gaat jouw hele website op de schop bij het optimaliseren voor Google? Onze SEO tekstschrijvers werken zelfstandig of samen met webdesigners, interaction designers, AdWords experts en WordPress specialisten. Mis je nog expertise? Freelancefirm bezorgt je graag precies de juiste teamsamenstelling van online specialisten. Ook voor vrijblijvend advies, bel freelancefirm.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Laagdrempelige instap

Maak een laagdrempelige start met een SEO tekstschrijver via freelancefirm zonder omkijken naar de formaliteiten (Modelovereenkomst, tarief bepaling, urenregistratie, etc.), want dat is ons pakkie-an.  Je werkt direct met onze freelancer, terwijl wij natuurlijk wel benieuwd blijven naar hoe het gaat. En als er iets is, kun je altijd bij ons terecht. Profiteer van freelance bemiddeling en neem contact op met freelancefirm.

Functieprofiel SEO tekstschrijver

Het complete functieprofiel van een SEO tekstschrijver met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.