< Terug

Freelance socialmediaredacteur

Zoek je iemand die alle ins & outs van social media kent? Een socialmediaredacteur helpt je redactie met het vertalen van de strategie naar effectieve content. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance socialmediaredacteur.

Freelance socialmediaredacteur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance socialmediaredacteur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou meedenken over campagnes en acties is, of het ontwikkelen van verschillende content. Al onze freelance socialmediaredacteuren hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Analyseren van de statistieken;
  • Schrijven foutloze shortcopy;
  • Kunnen overweg met beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop;
  • Ervaring met het analyseren van webstatistieken.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance socialmediaredacteur

Het complete functieprofiel van een socialmediaredacteur met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.