< Terug

Freelance socialmediaredacteur

Zoek je iemand die alle ins & outs van social media kent? Een socialmediaredacteur helpt je redactie met het vertalen van de strategie naar effectieve content. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance socialmediaredacteur.

Freelance socialmediaredacteur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance socialmediaredacteur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou meedenken over campagnes en acties is, of het ontwikkelen van verschillende content. Al onze freelance socialmediaredacteuren hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Analyseren van de statistieken;
  • Schrijven foutloze shortcopy;
  • Kunnen overweg met beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop;
  • Ervaring met het analyseren van webstatistieken.

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Functieprofiel freelance socialmediaredacteur

Het complete functieprofiel van een socialmediaredacteur met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.