< Terug

Technisch projectleider

Een technisch projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol opleveren van projecten. Hij of zij begeleidt een team in het project zodat alles tijdig wordt afgerond. Een technisch projectleider van freelancefirm is iemand die het overzicht bewaart en graag jouw team komt versterken. Neem vandaag nog contact op met één van onze online experts. Wij zoeken dan alleen de beste technisch projectleider uit voor jouw opdracht.

Functies van een technisch projectleider

De dagelijkse bezigheden van de projectleider omvatten:

  • Het opstellen van een plan van aanpak
  • Aansturen van- en leiding geven aan een team
  • Het bewaken van kwaliteit en budget
  • Rapporteren van bevindingen

De voornaamste taak van een technisch projectleider is het onderhouden en aansturen van het team. Daar komen natuurlijk sterke communicatieve en sociale vaardigheden bij kijken. De technisch projectleider van freelancefirm heeft ruime ervaring en veel vakinhoudelijke kennis. Deze freelancer is inzetbaar voor alle multimediaire projecten.

De beste kandidaat vinden

Een geschikte kandidaat vinden voor een opdracht kan soms weken duren. Bij freelancefirm versnellen wij dit proces. Wij doen al het werk voor je. Kandidaten uitzoeken, uitnodigen, kennismaken en aan je voorstellen. Zo bespaar je de tijd en wij zorgen ervoor dat alleen de beste technisch projectleider jouw team komt versterken.

Een technisch projectleider op maat

Wij maken van tevoren kennis met freelancers uit onze pool. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken wij de werkervaring en vaardigheden van deze kandidaat. Op basis van deze gegevens kunnen wij een aantal kandidaten aan je voorstellen waarvan wij denken dat zij een toevoeging zijn aan jouw bedrijf. Je kunt vervolgens zelf kennis maken met deze kandidaten. Zonder teveel moeite haal je dan de beste technisch projectleider in huis.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Het freelancefirm team staat voor je klaar

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij de beste freelancers koppelen aan jouw opdracht. Uit onze kandidatenpool van ongeveer 3300 freelancers nodigen wij alleen de beste technische projectleiders uit voor een kennismakingsgesprek. Onze online experts weten precies wat je zoekt en daarom kunnen wij de beste freelancers aan je voorstellen. Neem nu contact op met freelancefirm en voeg vandaag nog een technisch projectleider aan jouw team toe.