< Terug

Technisch projectleider

Ben je op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor de technische realisatie en het beheer van ICT-projecten en -infrastructuur binnen jouw bedrijf? Een technisch projectleider of projectleider online bewaakt het technische proces van start tot realisatie. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste technisch projectleider voor je uit handen.

Freelance technisch projectleider op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance technisch projectleider die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu contact onderhouden met opdrachtgevers, (interne) klanten, ketenpartners, leveranciers en technische beheerders is, of fungeren als interne technisch consultant. Al onze freelance technisch projectleiders hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Bewaken van de technische kwaliteit van software, sites en applicaties;
  • Brede kennis van ICT en online technologie en services als web, cloud, tooling en api’s;
  • Bewaken van deadlines, budget, resources en kwaliteit.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance technisch projectleider

Het complete functieprofiel van een technisch projectleider met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.