< Terug

Technisch projectleider

Ben je op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor de technische realisatie en het beheer van ICT-projecten en -infrastructuur binnen jouw bedrijf? Een technisch projectleider of projectleider online bewaakt het technische proces van start tot realisatie. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste technisch projectleider voor je uit handen.

Freelance technisch projectleider op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance technisch projectleider die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu contact onderhouden met opdrachtgevers, (interne) klanten, ketenpartners, leveranciers en technische beheerders is, of fungeren als interne technisch consultant. Al onze freelance technisch projectleiders hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Bewaken van de technische kwaliteit van software, sites en applicaties;
  • Brede kennis van ICT en online technologie en services als web, cloud, tooling en api’s;
  • Bewaken van deadlines, budget, resources en kwaliteit.

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Functieprofiel freelance technisch projectleider

Het complete functieprofiel van een technisch projectleider met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.