< Terug

Testspecialist

Ben je op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van testplannen en testscripts voor jouw bedrijf? Een testspecialist, -consultant of test-engineer werkt met gestructureerde testtechnieken en methoden. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste testspecialist voor je uit handen.

Freelance testspecialist op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance testspecialist die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu communiceren met softwareontwikkelaars, gebruikers en productowners is, of het vastleggen en beoordelen van testresultaten. Al onze freelance testspecialisten hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Begeleiden van gebruikers bij acceptatietesten;
  • Rapporteren over de voortgang, resultaten en eventuele knelpunten;
  • Ervaring met testtools, zoals Selenium, Fitnesse, SoapUI of UFT
    TMap- en/of ISTQB-gecertificeerd.

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Functieprofiel freelance testspecialist

Het complete functieprofiel van een test specialist met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.