< Terug

Testspecialist

Ben je op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor het schrijven, beoordelen en uitvoeren van testplannen en testscripts voor jouw bedrijf? Een testspecialist, -consultant of test-engineer werkt met gestructureerde testtechnieken en methoden. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste testspecialist voor je uit handen.

Freelance testspecialist op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance testspecialist die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu communiceren met softwareontwikkelaars, gebruikers en productowners is, of het vastleggen en beoordelen van testresultaten. Al onze freelance testspecialisten hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Begeleiden van gebruikers bij acceptatietesten;
  • Rapporteren over de voortgang, resultaten en eventuele knelpunten;
  • Ervaring met testtools, zoals Selenium, Fitnesse, SoapUI of UFT
    TMap- en/of ISTQB-gecertificeerd.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance testspecialist

Het complete functieprofiel van een test specialist met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.