< Terug

Test specialist

De snelste route naar een freelance test specialist loopt via freelancefirm.

Je wilt een freelance test specialist die zijn online sporen heeft verdiend. Tegen een scherp tarief. Of het nu gaat om het schrijven, beoordelen of uitvoeren van testplannen en testscripts, online spoorzoeker freelancefirm heeft jouw freelance test expert al gevonden. Hang niet zelf de speurneus uit, kies gewoon de snelste route.

Snel een freelance test specialist

Nieuwe software of website die van A tot Z doorgelicht dient te worden? Of benieuwd hoe gebruikers omgaan met jouw app? Aarzel niet. Binnen no time heeft een eersteklas test specialist een plan gemaakt. Bel ons om jouw wensen te bespreken.

Een test specialist is nauwkeurig

Een online test specialist gaat grondig te werk. Hij of zij adviseert over de teststrategie en werkt met gestructureerde testtechnieken en methoden. Schakelen met software ontwikkelaars en content owners is voor deze pro geen enkel probleem. Haal de juiste ervaring in huis via freelancefirm.

De juiste test specialist voor elke klus

Freelancefirm koppelt je direct aan de freelance test specialist met de juiste online specialisatie. Ga niet zelf allerlei portfolio’s via het internet napluizen. Bespaar je de zoektijd. Wij kennen elke professional persoonlijk en kunnen hun portfolio’s wel dromen.

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Freelance test specialist tegen scherp tarief

Je huurt een test specialist in via freelancefirm voor een scherp tarief.  Met freelancefirm zijn alle formaliteiten voor, tijdens en na de klus goed geregeld. Bekijk nog meer voordelen van bemiddeling door freelancefirm.