< Terug

Usability expert

Een usability expert is meester in het gebruiksvriendelijk maken van websites en applicaties. Aan de hand van verschillende A/B testen en inzicht in de gebruiker maakt de usability expert concepten voor applicaties of websites. Deze interactieontwerpen zijn de eerste iteraties van een website. Hier zie je snel hoe een website of applicatie functioneert en wat de gebruiker op dit platform kan doen.

Zoek je een geschikte usability expert? Bij freelancefirm staat een online expert voor je klaar om de beste kandidaat aan jouw team voor te stellen.

De expertise van onze kandidaten

De dagelijkse bezigheden van een usability expert zijn voornamelijk:

  • Het creëren en ontwerpen van prototypes
  • Schetsen van ideeën om deze vervolgens te testen
  • Optimaliseren van het gebruikersgemak

Een usability expert moet daarnaast beschikken over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Maar ook vakkundige kennis in gebruiksvriendelijkheid en softwareprogramma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign is vereist. De kandidaten van freelancefirm beschikken allen over deze kwalificaties. Zoek dus niet verder en neem nu contact op met freelancefirm.

De beste freelancers vinden wij voor je

Een geschikte kandidaat vinden voor een vacature is vaak tijdrovend en erg lastig. Daarom doen wij al het werk voor jou. Met ruim 3300 freelancers kunnen wij altijd de beste kandidaten aan je voorstellen. Van usability experts tot usability testers, er bevindt zich altijd een geschikte kandidaat in onze freelancepool. Binnen enkele dagen kunnen wij jou voorstellen aan onze topkandidaten.

Een usability expert op maat

Om er zeker van te zijn dat wij alleen de beste kandidaten aan je kunnen voorstellen, maken wij eerst kennis met onze freelancers. Tijdens zo’n kennismakingsgesprek bekijken wij de werkervaring en kwalificaties van een kandidaat. Op basis van deze gegevens kunnen wij dan een advies op maat geven. Wij bespreken de opdracht van te voren met de freelancer en opdrachtgever zodat wij precies weten wat je zoekt in een usability expert.

Mexx koos voor Freelancefirm in haar zoektocht naar een digital designer met ervaring in responsive design. Binnen 1 week was deze persoon gevonden en vrijwel direct operationeel.

Manager Ecommerce - MEXX

Ontmoet de usability expert

Een freelancer op maat, dat leveren wij bij freelancefirm. Alleen de beste usability expert stellen we aan je voor. Maak kennis met één van onze kandidaten zodat je zelf de kwaliteit van de freelancer kunt bekijken. Neem nu contact op met freelancefirm en voeg vandaag nog een usability expert toe aan jouw team.