< Terug

Vertaler

Veel organisaties willen online internationaal aanwezig zijn. Dan kun je wel een goede vertaler (translator) gebruiken. Vertalingen vanuit het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits, Spaans of een andere taal. Of juist vanuit die taal naar het Nederlands. En speciaal voor een online publiek, rekening houdend met zoekmachine-optimalisatie. En misschien zelfs met kennis van jouw content management systeem (CMS), zodat het meteen ingevoerd kan worden. Een vertaler van freelancefirm zorgt ervoor dat jouw online platform voor meerdere doelgroepen bereikbaar is op de internationale markt.

De expertise van onze kandidaten

Een vertaler moet natuurlijk beschikken over goede kennis van verschillende talen. Van Spaans naar Nederlands of andere vertalingen, onze kandidaten zijn expert in hun vakgebied en zijn van toegevoegde waarde aan jouw team. Een aantal kwaliteiten van een vertaler zijn:

  • Uitmuntende schrijfvaardigheden in verschillende talen naast de moedertaal
  • Goede beheersing van CMS systemen om efficiënt werk te bevorderen
  • De mogelijkheid om vertaalde teksten te optimaliseren voor vindbaarheid in zoekmachines
  • De vertaler weet wat de klant wil en kan dit vertalen naar uitstekende teksten

De vertaler weet teksten te vertalen die een perfecte indruk achterlaten voor de lezer. Maar ook de boodschap uit de vertaalde tekst moet overkomen op de lezer. Om dit te bereiken weet de vertaler precies welke tone of voice er gebruikt moet worden in de vertaalde tekst. Uit ons klantenbestand van bijna 3300 freelancers weten wij precies welke vertaler het beste bij jouw klus past.

Een vertaler op maat

Een geschikte kandidaat vinden voor een vacature is vaak tijdrovend. Vacatures schrijven, kandidaten uitnodigen, sollicitaties afnemen en dan de beste kandidaat uitkiezen. Al het werk wordt voor jou gedaan. Freelancefirm is specialist in het bemiddelen van freelancers. Wij maken kennis met onze freelancers zodat wij van te voren weten wie wij aan je voorstellen. Op deze manier wordt alleen de beste vertaler aan jouw opdracht gekoppeld.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Maak kennis met onze freelancer

Geïnteresseerd in onze vertaler? Onze specialist staat voor je klaar om een geschikte kandidaat aan je voor te stellen. Neem vandaag nog contact op met freelancefirm en laat je verrassen door onze lage tarieven.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.