< Terug

Freelance videoredacteur

Ben je op zoek naar iemand die precies weet wat voor video’s online scoren? Een videoredacteur bedenkt, geeft vorm en monteert zelfstandig online video’s. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance videoredacteur.

Freelance videoredacteur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance videoredacteur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou een video voor social media is, of voor de eigen website. Al onze freelance videoredacteuren hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Ervaren met montageprogramma’s zoals Avid, Final Cut Pro of Premiere Pro;
  • Zelfstandig filmen en monteren;
  • Video-ideeën vertalen naar een script en draaiboek.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance videoredacteur

Het complete functieprofiel van een videoredacteur met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.