< Terug

Visual designer

Ben je op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor de vormgeving van jouw website, campagne, socialmedia-uitingen en/of applicaties? Een visual designer, grafisch ontwerper of grafic designer ontwikkelt een sterke visuele stijl met een heldere boodschap. Freelancefirm neemt de zoektocht naar de beste visual designer voor je uit handen.

Freelance visual designer op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance visual designer die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu vertalen van een creatief concept naar visueel ontwerp is, of creatieve concepten overtuigend onderbouwen en presenteren. Al onze freelance visual designers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Ontwerpen van websites, nieuwsbrieven, landingspagina’s en apps, altijd rekening houdend met de huisstijl;
  • Beheersing van InDesign, Illustrator, Sketch, InVision en Photoshop;
  • Ervaring met scrum, agile of ander soortgelijke aanpak.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance visual designer

Het complete functieprofiel van een visual designer met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.