< Terug

Webmaster

Ben je op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van jouw website en applicaties? Een webmaster of applicatiebeheerder beheert de kwaliteit, veiligheid, beschikbaarheid en inrichting van websites en webtoepassingen. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance webmaster.

Freelance webmaster op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance webmaster die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou het aansturen van ontwikkelaars is, of contact onderhouden met leveranciers. Al onze freelance webanalisten hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Advies geven over vernieuwing van applicaties;
  • Bekend met beheer- en ontwikkel methodieken zoals ITIL, BISL en scrum;
  • Testen en implementeren van nieuwe releases.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance webmaster

Het complete functieprofiel van een webmaster met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.