< Terug

Webredacteur

Ben je op zoek naar iemand die content op alle online kanalen creëert en beheert? Een webredacteur of editor bewaakt de tone of voice, redigeert en publiceert webteksten, (e-mail)nieuwsbrieven en blogs. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance webredacteur.

Freelance webredacteur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance webredacteur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou copywriting is, of het plaatsen van teksten en beeld in contentmanagementsystemen. Al onze freelance webredacteuren hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Schrijven en redigeren van zoekmachinevriendelijke webteksten en nieuwsberichten;
  • Basiskennis van HTML en Photoshop;
  • Kennis van en ervaring met contentmanagementsystemen (CMS’en).

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Functieprofiel freelance webredacteur

Het complete functieprofiel van een webredacteur met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.