< Terug

Webredacteur

Ben je op zoek naar iemand die content op alle online kanalen creëert en beheert? Een webredacteur of editor bewaakt de tone of voice, redigeert en publiceert webteksten, (e-mail)nieuwsbrieven en blogs. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance webredacteur.

Freelance webredacteur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance webredacteur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou copywriting is, of het plaatsen van teksten en beeld in contentmanagementsystemen. Al onze freelance webredacteuren hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Schrijven en redigeren van zoekmachinevriendelijke webteksten en nieuwsberichten;
  • Basiskennis van HTML en Photoshop;
  • Kennis van en ervaring met contentmanagementsystemen (CMS’en).

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance webredacteur

Het complete functieprofiel van een webredacteur met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.