< Terug

Webredacteur

Je krijgt webredactie met de nadruk op actie met een webredacteur via freelancefirm.

Je zoekt een tijdelijke webredacteur die perfect bij jouw organisatie past. Een freelancer die actie onderneemt, (multimedia) content verzamelt, coördineert, webteksten schrijft en redigeert. Een professional voor wie jouw CMS geen geheimen kent. Bel freelancefirm, want jouw redactie superster is onze vriend. Neem daarom nu contact met ons op voor een webredacteur.

Bel ons voor een webredacteur, ouderwets effectief

Het aanbod webredacteuren op internet is groot. Toch vind je via freelancefirm snel een webredacteur zonder onnodig ingewikkelde selectieprocedure. Gewoon door ons ouderwets telefonische te laten weten wie je precies zoekt. Bel met freelancefirm. E-mailen mag natuurlijk ook.

Grote variatie webredacteuren

Nederlands of Engels, B2C of B2B, intranet of internet, onze webredacteuren omarmen jouw online uitingen en doelgroep als hun eigen kinderen. Laat ons weten of de nadruk ligt op nieuwsartikelen, (e-mail)campagnes, zoekmachine optimalisatie (SEO), social media of anders. Ons netwerk is zo uitgebreid dat je altijd de juiste tijdelijke redactiekracht door freelancefirm krijgt geleverd.

Webredacteur op maat

De ene webredacteur is de andere niet. Zoekt u een proactieve webredacteur die deadlines bewaakt en het aanleveren van (multimedia)content coördineert? Een social media beest? Een commerciële tijger? Of zoek je juist een web tekstschrijver pur sang die zelf veel teksten schrijft en aangeleverde content redigeert? Het maakt niet uit, want op basis van portfolio, bewezen ervaring en persoonlijkheid, leveren wij je de juiste persoon ‘hand-picked‘. Bel daarom nu met freelancefirm.

Freelance webredacteur is teamspeler

Een webredacteur schrijft niet alleen, hij coördineert de aanlevering van content, doet de analyse van webstatistieken en geeft advies over de online communicatie strategie. De webredacteur is zelfstandig, maar werkt altijd in teamverband met online marketeers, copywriters, contentmanagers, webmasters of andere (technische) partijen. Deze online specialisten of een compleet online projectteam vind je natuurlijk ook via freelancefirm.

Freelancefirm consistently sends us the right people we needed.

Brent Vicknair - Wegener

Voordelen van een freelance webredacteur

Geniet van de voordelen van bemiddeling door de freelance expert. Met een webredacteur via freelancefirm, ben je verzekerd van voortdurende professionele inzet. Mocht er onverhoopt iets mis gaan, dan zorgen wij natuurlijk voor snelle vervanging. Dat is onze taak, net als het verzorgen van de nodige administratie die komt kijken bij de inzet van freelancers, zoals urenregistratie en facturering. Dat is onze zorg. Wij regelen alles voor je en de webredacteur die bij je past. Neem dus contact op met freelancefirm.