< Terug

WordPress specialist

Optimaliseer jouw website met een WordPress specialist van freelancefirm.

Je hebt gekozen voor WordPress en wilt slim gebruik maken van alle mogelijkheden; gebruiksvriendelijke CMS, widgets, plug-ins, zoekmachine-optimalisatie, noem maar op. Heb je het rekensommetje al gemaakt? Een freelance WordPress specialist inhuren is natuurlijk veel voordeliger dan alles zelf uitpluizen. Hoe leuk en uitdagend dat ook mag zijn. Mail of bel freelancefirm voor jouw WordPress specialist.

Gegarandeerde kwaliteit

WordPress is een enorm populair open source project. Met de bijkomende wildgroei aan ‘experts’. Val jezelf geen buil. Je krijgt van ons gegarandeerd en voordelig een topspecialist. Bel nu voor een freelance WordPress specialist.

Waarom een WordPress specialist?

Je wilt een professioneel presterende website en de standaard opmaak van pagina’s aanpassen met jouw eigen WordPress theme (thema) of zelfgemaakte template. Je kunt zoveel op maat laten maken als je wilt. Onze WordPress specialisten zijn bekenden in de WP community en kennen de mogelijkheden van de verschillende versies. Weet jij de voordelen ten opzicht van Drupal of Joomla? Voor vrijblijvend advies, neem contact op met freelancefirm.

De ene WordPress specialist is de andere niet

De vraag “Welke WordPress specialist heb je nodig?” stellen wij, omdat er diverse smaken zijn. Wil je WP bijvoorbeeld ook gebruiken voor CRM, dan krijg je de WP-expert met ruime CRM ervaring. Wil je conversie verhogen of gaat het je vooral om plug-ins? In elk geval, ‘pluggen’ wij u de juiste WordPress specialist. Laat freelancefirm de juiste match voor je maken, mail nu of bel.

Multidisciplinair team

Bij grotere projecten werkt een WordPress specialist samen met bijvoorbeeld een PHP programmeur, interaction designer, SEO tekstschrijver en een online projectmanager. ‘Online project’ noemt men in één adem met ‘multidisciplinair team’. Als je een online projectteam gaat samenstellen, neem dan contact op met freelancefirm. Alle online disciplines hebben wij in huis. Voor jouw one-stop shop voor alle online specialisten, bel freelancefirm.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Kant en klare WordPress specialist

Je hebt je handen vol aan – de promotie van – jouw business. Wat betreft de inhuur van een WordPress specialist en/of andere freelancers, nemen wij je graag de zorg uit handen. Professionele bemiddeling biedt veel voordelen. Wij zorgen niet alleen voor de juiste klik, alle administratie en bijkomende formaliteiten zijn gedekt. Bestel dus gemakkelijk en snel die speciale WordPress specialist en profiteer direct van onze freelance expertise.