< Terug

Adobe Photoshop Basics training

— (1/2 dag)

Deze training is speciaal opgezet voor diegenen die er niet dagelijks mee werken, maar wel op zoek zijn naar extra basiskennis. Denk aan webdevelopers of projectmanagers die regelmatig Photoshop bestanden aangeleverd krijgen en die wegwijs moeten zijn in alle layers of zelf patronen willen dupliceren.

Doel van de training is dus om minder afhankelijk te zijn van derden, maar zelf snel alle juiste zaken uit de aangeleverde Photoshop files te kunnen halen.

Dagprogramma

13.00 – 13.15 Ontvangst met koffie en thee
13.15 – 13.30 Start training en voorstelronde
13.30 – 15.15 Effective resizing / Create a grayscale image / Save for Web /File types: Jpeg, PNG, Gif
15.15 – 15.30 Pauze
15.30 – 16.30 Create a Favicon / Photoshop plugin /
Illustrator vs Photoshop / Patterns / Actions / Tools
17.00 Einde dag

Voorbereiding training

Voor deze training is enige basiskennis nodig. Het is prettig als je enigszins bekend bent met Tools (wat is wat?) en layers. Kortom: open het programma en klik eens rond zodat je het al eens een keer gezien hebt.

Het tempo van de training zal goed te volgen zijn. Ook is er tussentijds ruimte voor vragen en om te oefenen (cases).

Deelname

Deze training wordt via freelancefirm in-company aangeboden voor een selecte groep van maximaal 8 deelnemers. Alle deelnemers nemen hun eigen laptop mee tijdens de training en hebben bij voorkeur daarop Photoshop geïnstalleerd.

Neem contact op voor onze scherpe in-company tarieven.

Geef je dan nu op door een mail te sturen naar info@freelancefirm.nl met daarin je naam en facturatiegegevens en het aantal personen waarmee je wilt deelnemen. Er zijn altijd een beperkt aantal plekken vrij, dus wees er snel bij!