< Terug

Freelance communicatieadviseur

Zoek je iemand die alle ins & outs van beleidscommunicatie, corporate communicatie en doelgroepcommunicatie kent? Een communicatieadviseur tilt de reputatie van je merk of organisatie naar een hoger niveau. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance communicatieadviseur.

Freelance communicatieadviseur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance communicatieadviseur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou het ontwikkelen van een communicatieplan is, of stakeholders helpen met het inzetten van online en offline media. Al onze freelance communicatieadviseurs hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • (Online) campagnes voor verschillende kanalen ontwikkelen;
  • Op strategisch niveau over contentmarketing adviseren;
  • Communicatiebeleid ontwikkelen en uitvoeren;
  • Resultaten monitoren en analyseren en de communicatie optimaliseren.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance communicatieadviseur

Het complete functieprofiel van een communicatieadviseur met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.