< Terug

Freelance communicatieadviseur

Zoek je iemand die alle ins & outs van beleidscommunicatie, corporate communicatie en doelgroepcommunicatie kent? Een communicatieadviseur tilt de reputatie van je merk of organisatie naar een hoger niveau. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance communicatieadviseur.

Freelance communicatieadviseur op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance communicatieadviseur die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou het ontwikkelen van een communicatieplan is, of stakeholders helpen met het inzetten van online en offline media. Al onze freelance communicatieadviseurs hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • (Online) campagnes voor verschillende kanalen ontwikkelen;
  • Op strategisch niveau over contentmarketing adviseren;
  • Communicatiebeleid ontwikkelen en uitvoeren;
  • Resultaten monitoren en analyseren en de communicatie optimaliseren.

Als fullservice online marketingbureau staan we altijd klaar voor onze klanten. Bij grote drukte en spoedklussen doen we graag een beroep op Freelancefirm. Voor zowel design als productie en alles er tussenin. En dat doen de freelancers tot onze grote tevredenheid: snel en secuur.

Mirjam Paardekooper – New Business manager RapidSugar

Functieprofiel freelance communicatieadviseur

Het complete functieprofiel van een communicatieadviseur met taken en functie-eisen vind je hier.

Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.