< Terug

Communitymanager

Ben je op zoek naar iemand die online communities opzet en beheert? Een communitymanager of socialmediamanager houdt socialmediakanalen in de gaten en reageert op vragen en opmerkingen die binnenkomen. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance communitymanager.

Freelance communitymanager op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance communitymanager die precies weet wat je nodig hebt. Of het nu bouwen aan de online omgeving is, of fora en interne communities beheren waarbij je de engagement vergroot. Al onze freelance communitymanagers hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Vergroten van brand awareness en engagement via interne en externe communities;
  • Vertalen van wensen, interesses, en behoefte van doelgroepen naar het juiste platform;
  • Creëren van interacties;
  • Weet zich goed te verplaatsen in de doelgroep om activatie te stimuleren.

We zijn nog steeds erg blij met Maarten, onze hele IT-omgeving draait redelijk probleemloos eigenlijk, terwijl we inmiddels flink opgeschaald zijn qua aantallen gebruikers en werkstations (nu bijna 50!). Daarnaast treedt Maarten succesvol op als projectleider en is hij betrokken en zelfstandig, precies zoals we dat graag willen.

Rob van der Schoor – 113Online

Functieprofiel freelance communitymanager

Het complete functieprofiel van een communitymanager met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.