< Terug

Conversiespecialist

Ben je op zoek naar iemand die de conversie van jouw website verhoogt, het gedrag van bezoekers analyseert en adviezen geeft om het rendement te verbeteren? Een conversiespecialist of optimalisatiespecialist werkt continu aan conversieverbetering en voert analyses uit over online performances. Via Freelancefirm regel je in no-time de beste freelance conversiespecialist.

Freelance conversiespecialist op maat

Freelancefirm heeft een grote pool freelancers. We koppelen je daarom zonder moeite aan een freelance conversiespecialist die precies weet wat je nodig hebt. Of het nou A/B- of multivariatie testen is, of het beoordelen en rapporteren van testresultaten. Al onze freelance conversiespecialisten hebben in ieder geval de volgende kwaliteiten:

  • Rapporteren over de posities, bezoekers en conversie/omzetwaarde uit verschillende kanalen;
  • Kennis van Google Analytics, SEO, VWO/Optimizely, webanalytics, HTML en CSS;
  • Bepalen van de benodigde aanpassingen op de website in techniek, architectuur, content en vormgeving.

Het belangrijkste wat ik ervaren heb tijdens het werken met Iris is dat ze zich goed en snel kan verplaatsen in de doelgroep, maar ook in de merkstrategie. Hierdoor is in korte tijd een UX design voor Tina.nl opgeleverd dat vrijwel gelijk bij iedereen in de smaak viel, past bij het merk en geliefd is door de doelgroep.

Sanneke Jansen - Sanoma

Functieprofiel freelance conversiespecialist

Het complete functieprofiel van een conversie specialist met taken en functie-eisen vind je hier.
Ben je op zoek naar andere experts? Ontvang dan gratis de Functiewijzer. Dit handige boekje bevat een aantal profielen van veelgevraagde en essentiële online functies.